In het nieuws
6 mei 2022
Dat ons verhaal bijzonder is dat weten we zelf natuurlijk wel maar dat ons verhaal daarom ook steeds meer...
Lees meerDe Dyck is een restaurant, evenementenlocatie en unieke vergaderlocatie. Dit maakt ons een ontmoetingsplek voor zowel zakelijke als particuliere bezoekers. Midden in de polders van het Groene Hart telen we op onze akkers ingrediënten die de basis vormen van ons bestaan. Na het oogsten vind je ze terug in onze gerechten en kun je ze kopen in onze winkel.
Voor zakelijke bezoekers maakt dit een inspirerende locatie. Voor de gasten in ons restaurant een warme, open sfeer. Dat maakt de Dyck naast 100% circulair, ook circulekker en circuleuk!
6 mei 2022
Dat ons verhaal bijzonder is dat weten we zelf natuurlijk wel maar dat ons verhaal daarom ook steeds meer...
Lees meer5 mei 2022
Bij groenterestaurant de Dyck gebruiken we de meest verse ingrediënten van eigen bodem. Met onze grote moestuin middenin de...
Lees meer14 april 2022
Van een traditioneel bedrijf overgaan naar een circulair bedrijf gaat niet ineens. Daarom willen we in 2025 geheel zelfvoorzienend...
Lees meer14 april 2022
Bij biologisch restaurant de Dyck gebruiken we uitsluitend biologische ingrediënten. Die halen we grotendeels van ons eigen land, middenin...
Lees meer24 februari 2022
Sinds december 2021 hebben we bij de Dyck een nieuw duurzaam tapwatersysteem van '6 mile water'. Dit is een...
Lees meer26 januari 2022
Vorig jaar zijn wij gestart met een pilot voor een zelfoogst abonnement bij de Dyck. Door de feedback en...
Lees meer26 januari 2022
Deze maand staan we in de spotlight bij Meetables. Zij hebben Achter de Dyck uitgekozen als één van hun...
Lees meer6 januari 2022
Precies 10 jaar geleden is begonnen met de bouw van de Dyck. Het begon met het uitgraven van de...
Lees meer6 januari 2022
Benieuwd waar we deze winter mee bezig zijn? Timon geeft een update over Koji. Koji is een basisproduct voor...
Lees meer6 januari 2022
Wij nemen jullie mee in het volgende project van onze fermentatie-goeroe Timon. Hij is momenteel aan het experimenteren met...
Lees meer6 januari 2022
Onze vergaderruimtes en omgeving bieden volop rust en ruimte waar je, tot 30 personen op 1.5m, veilig met elkaar...
Lees meer4 januari 2022
TOP staat voor Toeristisch Overstappunt. Op het terrein van de Dyck vind je zo'n TOP. Dit is een startpunt...
Lees meer29 december 2021
Ons vegetarisch restaurant ligt middenin het prachtige polderlandschap van het Groene Hart. Bij ons geniet je van fine dining...
Lees meer25 november 2021
Sinds april 2021 hebben we bij de Dyck, naast varkens en kippen, ook honingbijen!
Lees meer14 oktober 2021
Behalve onze circulaire weg van zaaien naar oogsten tot menu en alles wat daarbij komt kijken zijn we uiteraard...
Lees meer14 oktober 2021
De Dyck werkt aan een wereld zonder afval: Afval is bij ons taboe en hergebruik de standaard.....
Lees meer14 oktober 2021
Circulariteit is niet de toekomst, het is nu! We zien onszelf graag als een unieke ontmoetingsplek voor zowel onze...
Lees meer14 oktober 2021
Onze slogan “goed voor elkaar” geldt niet alleen voor onze bedrijfsvisie...
Lees meer14 oktober 2021
Regelmatig lopen we een rondje door de moestuin en langs onze kruidenbakken bij de entree. Bij de Dyck nemen...
Lees meer14 oktober 2021
Opa en oma Kempenaar, de ouders van Reinier en de voormalige bewoners op de boerderij! Nog steeds zijn opa...
Lees meer14 oktober 2021
Onze lieve Pepper, een Drentsche Patrijshond en het langst betrokken teamlid bij de Dyck!
Lees meer22 september 2021
Jun is een van nature bruisende gefermenteerde theedrank gemaakt met groene thee en veelal rauwe honing en is familie...
Lees meer22 september 2021
Op de foto staat oma met een mooie bos zonnebloemen, van eigen land natuurlijk. Reinier neemt ons mee naar...
Lees meer1 juni 2021
Reinier is inmiddels de 3de generatie van de familie Kempenaar op de boerderij. Zijn opa huurde in 1934 de...
Lees meer6 mei 2022
Dat ons verhaal bijzonder is dat weten we zelf natuurlijk wel maar dat ons verhaal daarom ook steeds meer...
Lees meer14 april 2022
Van een traditioneel bedrijf overgaan naar een circulair bedrijf gaat niet ineens. Daarom willen we in 2025 geheel zelfvoorzienend...
Lees meer24 februari 2022
Sinds december 2021 hebben we bij de Dyck een nieuw duurzaam tapwatersysteem van '6 mile water'. Dit is een...
Lees meer6 januari 2022
Benieuwd waar we deze winter mee bezig zijn? Timon geeft een update over Koji. Koji is een basisproduct voor...
Lees meer14 oktober 2021
Behalve onze circulaire weg van zaaien naar oogsten tot menu en alles wat daarbij komt kijken zijn we uiteraard...
Lees meer14 oktober 2021
De Dyck werkt aan een wereld zonder afval: Afval is bij ons taboe en hergebruik de standaard.....
Lees meer14 oktober 2021
Circulariteit is niet de toekomst, het is nu! We zien onszelf graag als een unieke ontmoetingsplek voor zowel onze...
Lees meer26 januari 2022
Vorig jaar zijn wij gestart met een pilot voor een zelfoogst abonnement bij de Dyck. Door de feedback en...
Lees meer6 januari 2022
Wij nemen jullie mee in het volgende project van onze fermentatie-goeroe Timon. Hij is momenteel aan het experimenteren met...
Lees meer25 november 2021
Sinds april 2021 hebben we bij de Dyck, naast varkens en kippen, ook honingbijen!
Lees meer22 september 2021
Op de foto staat oma met een mooie bos zonnebloemen, van eigen land natuurlijk. Reinier neemt ons mee naar...
Lees meer6 mei 2022
Dat ons verhaal bijzonder is dat weten we zelf natuurlijk wel maar dat ons verhaal daarom ook steeds meer...
Lees meer26 januari 2022
Vorig jaar zijn wij gestart met een pilot voor een zelfoogst abonnement bij de Dyck. Door de feedback en...
Lees meer26 januari 2022
Deze maand staan we in de spotlight bij Meetables. Zij hebben Achter de Dyck uitgekozen als één van hun...
Lees meer6 januari 2022
Precies 10 jaar geleden is begonnen met de bouw van de Dyck. Het begon met het uitgraven van de...
Lees meer6 januari 2022
Wij nemen jullie mee in het volgende project van onze fermentatie-goeroe Timon. Hij is momenteel aan het experimenteren met...
Lees meer6 januari 2022
Onze vergaderruimtes en omgeving bieden volop rust en ruimte waar je, tot 30 personen op 1.5m, veilig met elkaar...
Lees meer14 oktober 2021
Onze slogan “goed voor elkaar” geldt niet alleen voor onze bedrijfsvisie...
Lees meer14 oktober 2021
Regelmatig lopen we een rondje door de moestuin en langs onze kruidenbakken bij de entree. Bij de Dyck nemen...
Lees meer14 oktober 2021
Opa en oma Kempenaar, de ouders van Reinier en de voormalige bewoners op de boerderij! Nog steeds zijn opa...
Lees meer14 oktober 2021
Onze lieve Pepper, een Drentsche Patrijshond en het langst betrokken teamlid bij de Dyck!
Lees meer22 september 2021
Jun is een van nature bruisende gefermenteerde theedrank gemaakt met groene thee en veelal rauwe honing en is familie...
Lees meer22 september 2021
Op de foto staat oma met een mooie bos zonnebloemen, van eigen land natuurlijk. Reinier neemt ons mee naar...
Lees meer1 juni 2021
Reinier is inmiddels de 3de generatie van de familie Kempenaar op de boerderij. Zijn opa huurde in 1934 de...
Lees meerDonderdag – vrijdag – zaterdag
Diner vanaf 17.30 uur
Ook wij maken keuzes in verband met personele bezetting. Voor de meest actuele openingstijden klik door in onze reserveringsmodule, of bel of mail ons gerust!
Ons restaurant is gesloten van 15 september t/m 13 oktober 2022
Zaterdag
09.00 – 14.00 uur
Maandag t/m zondag
Op aanvraag
Kom genieten van al het moois wat vers uit onze moestuin komt.
© de Dyck