Culinaire reis over onze akker en moestuin

In ons toprestaurant word je verrast met een exclusief menu op gastronomisch niveau. Verrassende gerechten met pure, uitgesproken smaken en bereidingen is waar je bij ons van geniet. De gerechten van chef Martijn Koeleman wisselen met de oogst mee en zijn zo duurzaam mogelijk.

Onze moestuin staat centraal dus ons Moestuinmenu is vegetarisch. Daarnaast hebben wij het Poldermenu met toevoeging van vlees en vis, lokaal en duurzaam opgegroeid, gevangen of bejaagd.

Kom ook genieten van de vriendschap tussen agrarisch en culinair

“Dit was een culinair avontuur. Het eten is heel erg bijzonder en uitermate lekker, als niet- vegetariërs hebben we totaal niets gemist. En dat wordt gecombineerd met een zeer vriendelijke en attente bediening. Puur genieten en wat ons betreft voor herhaling vatbaar.”

Recensies

Hebben de mooie recensies je overgehaald om ook te komen genieten?