Bekijk onze TOPvacatures! Voor iedereen met een groen hart!

Bekijk onze TOPvacatures!
Lees meer

Inspirende vergaderlocatie

Ontspannen vergaderen op een inspirerende vergaderlocatie in een groene en gezonde polderomgeving. Bij de Dyck vind je rust en focus voor je zakelijke ontmoetingen. Onze ruim opgezette, duurzame vergaderlocatie biedt mooie vergaderruimtes en heeft meer dan genoeg ruimte om breakout-sessies te houden of in meerdere groepen uiteen gaan.

Ben je klaar met vergaderen? Plof dan lekker neer op onze lounge-sets en geniet van eten uit ons toprestaurant met vermelding in de Gault&Millau gids. Of doe frisse ideeën op door over onze grote moestuin te dwalen of door over de dijk te struinen.

Niet voor niets scoort onze inspirerende vergaderlocatie een 9.5 op Meetingreview.

 

Onze inspirerende vergaderruimtes

  • De Hooizolder en Vide: Onze Hooizolder is een moderne vergaderruimte op de eerste etage van onze inspirerende vergaderlocatie. Via de strakke glaswand heb je een bijzonder uitzicht op de originele oude schuur uit 1930. Het geeft een bijzonder contrast. Lees hier meer over de Hooizolder en Vide.
  • De Vierambachtszaal: Ruim, volop daglicht en letterlijk gelegen in de Vierambachtspolder. Onze Vierambachtszaal is veelvuldig het decor voor een vergadering, presentatie, training of evenement. Lees hier meer over de Vierambachtszaal.
  • De Oude Schuur: De oude schuur staat centraal bij onze inspirerende vergaderlocatie. Het complex van de Dyck wordt gevormd door de authentieke boerenschuur uit 1930 en biedt een waanzinnig contrast tussen landelijk en modern. De Oude Schuur is niet alleen een grote vergaderruimte, maar dient ook een uniek decor voor bijvoorbeeld een presentatie, klantendag, break-out-ruimte, borrel of diner. Lees hier meer over de Oude Schuur.

 

Binnen of buiten vergaderen

Of wat denk je van buiten vergaderen? Onze inspirerende vergaderlocatie heeft voldoende ruimte, mogelijkheden en frisse polderlucht! Buitenlucht maakt je scherper, gelukkiger en creatiever. Ga buiten vergaderen en denk eens aan een brainstormsessie of inspiratiesessie in onze sfeervolle stretchtent, gelegen in onze boomgaard met uitzicht op onze bijzondere moestuin. Of denk bijvoorbeeld aan een inspirerende teambuilding activiteit, zoals schapenhoeden. Met plezier denken we mee en adviseren we jullie over de mogelijkheden.

 

Geniet van eten uit een toprestaurant met eigen moestuin

Omdat de Dyck ook een toprestaurant is bieden we onze zakelijke gasten natuurlijk altijd lekker, gezond en duurzaam eten aan. Dit lekkere eten komt uit dezelfde keuken als het restaurant, waarbij het menu draait om onze grote moestuin. We zijn namelijk volledig zelfvoorzienend in groente en kruiden. Je geniet dus van al het landelijke lekkers van eigen bodem. Vers en gezond.

We zien onszelf graag als een voorbeeld als het gaat om eten dat gezond, lekker, duurzaam én verrassend is. En zo moeilijk is het niet. Onze biologische ingrediënten komen vers uit onze eigen grote moestuin en als dat niet lukt altijd van lokale en eerlijke producenten. En dat proef je. Dat maakt de Dyck behalve circulair, ook circuleuk en circulekker!

 

Arrangementen

We hebben verschillende arrangementen waar veel mogelijk is. Denk aan een boerenlunch met heerlijke broodjes, high-end amusehapjes of een borrelarrangement. Zo geniet je bij onze inspirerende vergaderlocatie van een high-end arrangement met o.a. mooie wijnen uit Europa, lokale bieren, biologische frisdranken en onze huisgemaakte Dycksap of Jun! Passend bij onze duurzame, lokale en biologische visie. Natuurlijk ontbreken hapjes niet en is vegetarisch altijd een uitstekende optie. Ook is het mogelijk om ons volledige Moestuinmenu aan uw gasten aan te bieden.

 

Goed bereikbaar

De Dyck is niet alleen een een van de mooiste inspirerende vergaderlocaties van Nederland, maar is ook nog eens bijzonder centraal gelegen. Je vindt ons in het midden van de Randstad, vlakbij de A4. Dat maakt ons goed bereikbaar vanuit Amsterdam (15 minuten vanaf Schiphol), Den Haag, Leiden en eigenlijk alle steden rondom de Randstad. Op ons eigen terrein kun je gratis parkeren en er zijn laadpalen aanwezig. Perfect dus ook als je op zoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie voor grote groepen.

Onze vergaderlocatie is ook goed bereikbaar met het OV (met een korte wandeling van 15 minuten vanaf de bushalte).

De Dyck; een unieke vergaderlocatie om energie en inspiratie op te doen.