Inspirerende vergaderlocatie

Inspirerende vergaderlocatie

Op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie midden in de natuur? Zoek dan niet verder. Bij de Dyck vind je de rust en focus die een zakelijke bijeenkomst tot een succes maken. Je begint jouw vergadering met een rustgevend ritje de natuur in waarbij je bij aankomst meteen getrakteerd wordt op een prachtig uitzicht over de polders van het groene hart. Jij en jouw team worden begeleid naar één van onze inspirerende vergaderruimtes waar de koffie en (verse) thee al klaar staat.  

Tijdens break-out sessies verspreiden de teams zich over de verschillende ruimtes en worden er wandelingen gemaakt door de moestuin en over de dijk voor frisse ideeën. Na een geslaagde vergadering ploffen jullie neer op onze lounge sets en wordt er genoten van een overheerlijk en duurzaam diner/lunch uit onze eigen circulaire keuken. 

Klinkt dit als jouw ideale vergaderdag? Dat snappen wij wel, wij scoren ook niet voor niets een 9.5 op Meetingreview met onze bijzondere vergaderlocatie in Zuid Holland. 

 

Onze inspirerende vergaderruimtes

Check: inspirerende vergaderlocatie gevonden! Maar dan is er ook nog behoorlijk wat te kiezen binnen onze inspirerende vergaderlocatie in Midden Nederland, namelijk inspirerende vergaderruimtes: 

  • De Hooizolder en Vide: Onze Hooizolder is een moderne vergaderruimte op de eerste etage die van alle gemakken is voorzien. Via de strakke glaswand heb je een bijzonder uitzicht op de originele oude schuur uit 1930. Dit geeft een bijzonder contrast. Vind hier een sfeerimpressie van de Hooizolder en Vide. 
  • De Vierambachtszaal: Ruim, volop daglicht en letterlijk gelegen in de Vierambachtspolder. Met een aansluiting op het terras en een eigen bar is deze zaal de grootste die wij aanbieden en dus erg geschikt voor een scala aan evenementen. Bekijk hier de Vierambachtszaal. 
  • De Oude Schuur: De Oude Schuur staat centraal bij onze inspirerende vergaderlocatie. Het complex van de Dyck wordt gevormd door de authentieke boerenschuur uit 1930 en biedt een waanzinnig contrast tussen landelijk en modern. De Oude Schuur is geen standaard vergaderlocatie en leent zich daardoor erg goed voor een bijeenkomst op maat. De mogelijkheden voor de inrichting van deze ruimte zijn eindeloos. Vind hier meer informatie over de Oude Schuur. 

 

Binnen of buiten vergaderen

Of wat denk je van buiten vergaderen? Als het weer het toe laat is er niks beter dan een inspirerende vergaderlocatie in de frisse polderlucht! Buitenlucht maakt je scherper, gelukkiger en creatiever. Denk bijvoorbeeld aan een brainstormsessie midden op de akker of onder onze stretchtent in de boomgaard. Of denk bijvoorbeeld aan een inspirerende teambuilding activiteit, zoals schapenhoeden. Met plezier denken wij met jou mee en adviseren we over alle mogelijkheden die wij bieden op onze bijzondere vergaderlocatie in Zuid Holland. 

 

Geniet van eten uit een toprestaurant met eigen moestuin

De Dyck is niet alleen een inspirerende vergaderlocatie, maar ook een toprestaurant (met vermelding in de Gault&Millau gids). Daarom bieden wij onze zakelijke gasten natuurlijk altijd lekker, gezond en duurzaam eten aan. Of dit nou om een lunch, een diner of een borrelarrangement gaat. Dit lekkere eten komt uit dezelfde keuken als het restaurant, waarbij het menu gebaseerd is op onze grote moestuin. Wij zijn namelijk volledig zelfvoorzienend in groente en kruiden. Je geniet dus van al het landelijke lekkers van eigen bodem. Wij bieden verschillende arrangementen aan waarbij veel mogelijk is.  

  • Een boerenlunch met heerlijke broodjes, zo van het land op jouw bord. 
  • High-end amuses voor de lekkere trek tussendoor.  
  • Een borrelarrangement met o.a. mooie wijnen uit Europa, lokale bieren, biologische frisdranken en onze huisgemaakte Dycksap of Jun! Passend bij onze duurzame, lokale en biologische visie. Natuurlijk ontbreken hierbij de hapjes niet.  
  • Ook is het mogelijk om ons volledige moestuinmenu aan uw gasten aan te bieden.  

 

Goed bereikbaar

De Dyck is niet alleen één van de meest inspirerende vergaderlocaties in Midden Nederland, maar is ook nog eens bijzonder centraal gelegen. Je vindt ons te midden van de drukte van de randstad, vlak bij de A4. Dat maakt ons goed bereikbaar vanuit Amsterdam (15 minuten vanaf Schiphol), Den Haag, Leiden en eigenlijk alle andere grote steden in midden Nederland. Op ons eigen terrein kun je gratis parkeren en er zijn laadpalen aanwezig, maar ook met het OV zijn wij, met een gratis korte natuurwandeling erbij, 15 minuten vanaf de bushalte, goed bereikbaar. Perfect dus als je op zoek bent naar een inspirerende vergaderlocatie voor (grote) groepen. 

Dus ben jij op zoek naar een inspirerende vergaderlocatie in Midden Nederland? Zoek dan niet verder!

De Dyck; een unieke vergaderlocatie om energie en inspiratie op te doen.

Reserveer direct