Vier KERST bij de Dyck of thuis

De juiste sfeer voor jouw zakelijke bijeenkomst

Ontspannen vergaderen in een groene en gezonde polderomgeving. Bij de Dyck vind je rust en focus tijdens je bijeenkomst. Op onze ruime, duurzame locatie kun je gemakkelijk breakout-sessies houden of in meerdere groepen uiteen gaan. Plof lekker neer op onze lounge-sets. Of doe frisse ideeën op door over onze akkers te dwalen, of door onze moestuin te struinen.

Onze keuken draait om onze moestuin. Tijdens je verblijf geniet je van al het landelijke lekkers van eigen bodem. Vers en gezond. Dat maakt de Dyck behalve circulair, ook circuleuk en circulekker!

Of je nu wilt overleggen, brainstormen of andere meetings wilt houden, wij hebben er de ruimte voor.

Meetables is ontzettend trots dat een locatie zoals Achter de Dyck is aangesloten bij ons pallet. Meetables selecteert locaties die het verschil maken, die anders zijn dan anderen en voornamelijk opereren op hoog niveau. En achter de Dyck is er zo eentje!

Hoe wij Achter de Dyck omschrijven? Inspirerend, zelfvoorzienend, onderscheidend. Hier vind je rust, ruimte, focus en comfort. Als wij vragen aan onze klanten hoe ze de locatie ervaren hebben, krijgen wij vaak te horen dat zij hen zeer hoge gastvrijheidsgevoel én de flexibiliteit tijdens hun bijeenkomst zo enorm waarderen. Dat is iets om trots op te zijn en daarom hoort Achter de Dyck absoluut bij Meetables.

– Mickey Dekker van Meetables –

Verhalen over De Dyck

De boerderij van de familie Kempenaar stamt uit 1930. Drie generaties teelden daar met passie producten voor bij jou op tafel.
Reinier Kempenaar bedacht het concept van de Dyck. Het is zijn missie om de producten die zijn akkers voortbrengen dichter bij de consument te brengen.

Lees verder

Kom je ook ontspannen vergaderen in een groene en gezonde polderomgeving?