De juiste sfeer voor jouw zakelijke bijeenkomst

Ontspannen vergaderen in een groene en gezonde polderomgeving. Op onze unieke vergaderlocatie vind je rust en focus tijdens je bijeenkomst. Tevens biedt onze ruime, duurzame vergaderlocatie volop ruimte om breakout-sessies te houden of in meerdere groepen uiteen gaan. Plof lekker neer op onze lounge-sets. Of doe frisse ideeën op door over onze akkers te dwalen, of door onze moestuin te struinen.

Onze keuken draait om onze moestuin. Tijdens je verblijf geniet je van al het landelijke lekkers van eigen bodem. Vers en gezond. Dat maakt de Dyck behalve circulair, ook circuleuk en circulekker!

Bekijk onze video over Zakelijk Ontmoeten bij de Dyck op YouTube of neem alvast een kijkje in onze mooie ruimtes via onze Locatievideo.

Of je nu wilt overleggen, brainstormen of andere meetings wilt houden, wij hebben er de ruimte voor.

Meetables is ontzettend trots dat een locatie zoals Achter de Dyck is aangesloten bij ons pallet. Meetables selecteert locaties die het verschil maken, die anders zijn dan anderen en voornamelijk opereren op hoog niveau. En achter de Dyck is er zo eentje!

Hoe wij Achter de Dyck omschrijven? Inspirerend, zelfvoorzienend, onderscheidend. Hier vind je rust, ruimte, focus en comfort. Als wij vragen aan onze klanten hoe ze de locatie ervaren hebben, krijgen wij vaak te horen dat zij hen zeer hoge gastvrijheidsgevoel én de flexibiliteit tijdens hun bijeenkomst zo enorm waarderen. Dat is iets om trots op te zijn en daarom hoort Achter de Dyck absoluut bij Meetables.

– Mickey Dekker van Meetables –

Inspiratieblogs

Welke bijeenkomst je ook organiseert, je kunt altijd wel wat extra inspiratie gebruiken.
Lees hier handige tips voor het organiseren van allerlei soorten bijeenkomsten.
Brainstorm, seminar, klantendag, heidag, congres of evenement, wij helpen je op weg!

Lees verder

Kom je ook ontspannen vergaderen in een groene en gezonde polderomgeving?