Fine dining restaurant Alphen aan den Rijn

Fine dining restaurant Alphen aan den Rijn

Heb jij het idee dat je elk restaurant in Alphen aan den Rijn al wel kent of ben je toe aan iets nieuws? Net buiten de grenzen van de stad, waan je je meteen in een hele andere wereld. Midden in de polders van het Groene Hart ligt restaurant De Dyck. Een groen, duurzaam en circulair restaurant waar je je even helemaal in de natuur kan verliezen. Zo heb jij een verrassende avond uit in een bijzonder fine dining restaurant in de buurt van Alphen aan den Rijn.

Wat staat er op het menu?

Het voordeel van uit eten gaan bij een restaurant net buiten Alphen aan den Rijn, zijn de talrijke akkers rondom het restaurant. Hierin ligt ook onze eigen moestuin. Onze moestuin staat centraal bij het creëren van ons menu. We zijn het hele jaar door zelfvoorzienend op het gebied van groenten en maken de meest verrassende gerechten met de producten van het seizoen.

Lokale producten

Overige producten bestellen wij bij lokale, duurzame en eerlijke producenten of leveranciers. Alles wat wij in ons fine dining restaurant bereiden en opdienen komt uit Nederland of in enkele gevallen in ieder geval uit Europa. Dit past bij onze visie van een duurzaam en circulair restaurant waar je niks aan smaken hoeft te missen. Zo werken wij ook met lokale ondernemers uit Alphen aan den Rijn, bijvoorbeeld met Brentano’s Kaasboerderij. Ook voor onze vormgeving kijken wij naar lokaal talent en werken wij met de duurzame digitale drukker Omgedraaid; creatie en print.

Lekker 500

Dat ons menu zo lekker is hoef je niet alleen van ons aan te nemen. Je kunt dit ook teruglezen in de Lekker 500. Wij hebben namelijk opnieuw een plekje weten te bemachtigen in deze lijst van de 500 lekkerste restaurants in Nederland!

Routebeschrijving

Vanuit Alphen aan den Rijn ben je binnen tien minuten rijden bij ons restaurant. Vanuit het centrum van Alphen aan den Rijn naar ons restaurant is het één rechte weg naar het noorden. Je slaat pas af als je de borden ziet die jou de juiste afslag aanwijzen. Dezelfde weg is natuurlijk ook af te leggen met het openbaar vervoer of lekker op de fiets. Zeker in de lente en de zomer is op de fiets vanuit Alphen aan den Rijn naar ons restaurant een echte aanrader. Zo kun je meteen de hectiek van de stad achter je laten en genieten van de rust en de mooie uitzichten die de natuur rondom ons restaurant jou biedt.

De Dyck is een uniek fine dining restaurant in de buurt van Alphen aan den Rijn waar je heerlijk en verrassend lokaal uit eten kunt gaan.