Bekijk onze TOPvacatures! Maitre-sommelier & gastheer/vrouw

Bekijk onze TOPvacatures! Maitre-sommelier & gastheer/vrouw
Lees meer

In het nieuws

Mei 2022

Ester van Opstapmetlisa.nl kwam bij ons lunchen!

Het was een gezellige middag en ze heeft een heel enthousiast artikel over ons geschreven.

Mei 2022

In het zojuist uitgekomen stijlvolle lookbook van Ongestuukt en Lemonade staat een prachtig uitgebreid artikel over de Dyck.

Lees het artikel.

 

April 2022

Wauw! In één weekend in twee kranten een recensie van de Dyck!

We zijn blij verrast met de mooie artikelen in de Telegraaf en het AD Groene Hart.

April 2022

De Dyck staat in de Green special van Delicious. magazine.

Helemaal passend bij onze visie en werkwijze en mooi om ook veel andere duurzame en groene initiatieven te ontdekken!

 

April 2022

Maandag 11 april was de Dyck het decor van de verkiezing voor lekkerste streek van Nederland.

Een voorbeschouwing lees je in het Leidsch Dagblad.

Wie uiteindelijk de lekkerste streek van Nederland was lees je in het AD Groene Hart.

Maart 2022

Ons zelfoogst abonnement stond in de spotlight in het Algemeen Dagblad!

December 2021

We zijn wederom verkozen tot één van de 500 lekkerste restaurants van Nederland!

“De Dyck – Woubrugge
In het Zuid-Hollandse Woubrugge bevindt zich de eigenzinnige boerderij-restaurant van Reinier Kempenaar. Wij zijn onder de indruk van de gedurfde (semi-)vegetarische schotels, bereid met ingrediënten uit eigen tuin, die uit de keuken van chef-kok Martijn Koeleman komen. Zoals knapperige botersla in heldere tomatenbouillon met tuinkruiden, lavasolie, grijze garnaal en oreganobloemetjes. En gebarbecuede spitskool met ricotta en ‘dennentopjes’. Ook smakelijk: rode biet in gerookte geitenboter, bij klaverzuring, postelein en peterselie-olie.

De sympathieke sommelier Danny van den Barselaar schenkt er een frisse, robijnrode ‘SGJ’ bij, biologische spätburgunder uit Baden. Op het andere bord verschijnt, op verzoek, het enige stukje vlees van de avond: Berkshire. Een sappig stukje gebarbecuede varkensrug, naast gerookt kersenblad, daslook, gebraiseerde paksoi, knoflook en saus van lievevrouwebedstro. In het glas: ‘Solaris’, kruidige sauvignon blanc uit het Noord-Brabantse dorp Chaam (Wijngaard Dassemus). Fijn flexitarisch adres.”

www.lekker.nl

Juli 2021

Caroline van de Hippe Vegetariër kreeg een rondleiding in onze moestuin en kwam bij ons eten. Lees zelf wat ze er van vond op hun website.

Mei 2021

Dat ons verhaal bijzonder is dat weten we zelf natuurlijk wel maar dat ons verhaal daarom ook steeds meer verteld wordt in het nieuws is natuurlijk geweldig!

Onze moestuin, onze zelfvoorzienendheid het hele jaar rond én de bijzondere kneepjes van het fermentatie-vak van onze collega Timon waren reden voor een mooi stuk in het Algemeen Dagblad, online op Foodinspiration én op Radio 2!

Lezen en luisteren jullie mee?