Vergaderen in de natuur

Vergaderen in de natuur

Zijn jullie helemaal toe aan nieuwe frisse ideeën? Kom dan vergaderen in de natuur bij de Dyck! Er is niks beter voor de inspiratie dan uitkijken over de groene polder terwijl je de gezonde buitenlucht inademt. Dat biedt rust en focus.  Onze vergaderlocatie staat midden in de natuur van het Groene Hart. Letterlijk. Je kan bij ons namelijk ín onze moestuin en akkers vergaderen. Dichterbij de natuur kan bijna niet.

 

Welke vergaderlocatie in de natuur past bij jullie?

Vergaderen in de natuur biedt ontzettend veel voordelen, maar valt in Nederland nog wel eens in het water op het moment dat er een onaangekondigde regenbui langskomt. Wij hebben dan ook een ruim aanbod aan wel, niet en gedeeltelijk overdekte vergaderlocaties.

  • Direct op de akkers: Wil je echt anders dan anders? Denk dan eens aan een pop-up vergadertafel midden op onze akkers of in de moestuin. Wind door je haren, genietend van onze gewassen om je heen en van een gezonde polderlucht; een unieke en inspirerende beleving. Jullie kunnen zelfs met de tractor gebracht worden.
  • Semi-overdekt in de boomgaard: Houd jouw offline brainstormsessie of inspiratiesessie in onze sfeervolle stretchtent, gelegen in onze boomgaard met uitzicht op onze bijzondere moestuin. Jullie zintuigen werken door een fris briesje gezonde polderlucht optimaal, waardoor jullie je nog beter kunnen focussen.
  • De Hooizolder en Vide:Onze Hooizolder is een moderne vergaderruimte op de eerste etage die van alle gemakken is voorzien. Hier heb je een uniek uitzicht met aan de ene kant de originele oude schuur uit 1930 en aan de andere kant de uitgestrekte akkers. Vind hier een sfeerimpressie van de Hooizolder en Vide.
  • De Vierambachtszaal:Ruim, volop daglicht en letterlijk gelegen in de Vierambachtspolder. Via de grote ramen en de aansluiting op het terras heb je direct uitzicht op de moestuin en akkers. Wellicht kijken onze varkentjes ook nog om een hoekje. Met een eigen bar is deze zaal de grootste die wij aanbieden en dus erg geschikt voor een scala aan evenementen. Bekijk hier de Vierambachtszaal.
  • De Oude Schuur: Het complex van de Dyck wordt gevormd door de authentieke boerenschuur uit 1930 en biedt een waanzinnig contrast tussen landelijk en modern. Onze locatie is als een glazen kubus midden in de originele oude schuur gebouwd en biedt een uniek decor voor elke bijeenkomst. Vind hier meer informatie over de Oude Schuur.

 

Beginnen met een gezamenlijke vergadering in de Vierambachtszaal om vervolgens uiteen te gaan voor break-out sessies in onze ruimtes binnen of buiten die allen in het teken staan van de Hollandse natuur? Allemaal mogelijk.

 

Teambuilding in de natuur

Onze natuur biedt naast vergadermogelijkheden ook de ruimte voor uiteenlopende teambuildingactiviteiten. Hiervoor werken wij samen met gerenommeerde bureaus. De meest populaire workshop is schapendrijven, een unieke teambuildingactiviteit in onze boomgaard of akkers die speciaal ontwikkeld is voor de zakelijke markt. Hiermee versterk je op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze de teamspirit binnen je team of afdeling. Daarnaast bieden we een scala aan mogelijkheden waarbij de natuur optimaal kan worden benut: bruggen bouwen, een workshop Haka of valkenier, expeditie robinson, percussie of boogschieten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Schapendrijven als activiteit bij het vergaderen in de natuur bij dedyck
Boerenlunch-geserveerd-in-de-tent-bij-vergaderen-in-de-natuur-dedyck

Dineren na het vergaderen in de natuur

Je kan bij ons niet alleen vergaderen in de natuur, maar ook eten in en ván de natuur. Alles draait om onze moestuin en akkers. Daarom bieden wij onze zakelijke gasten natuurlijk altijd lekker, gezond en duurzaam eten aan. Dit kan zowel voor een boerenlunch tussendoor, een borrelarrangement na de teambuilding, of een fine dining om af te sluiten. De Dyck biedt namelijk ook een toprestaurant (met vermelding in de Gault&Millau gids én bekroond met een Groene Michelinster).  Bij de Dyck zijn we ontzettend trots op ons moestuinmenu. Wij zijn namelijk helemaal zelfvoorzienend in groente en kruiden, waardoor je altijd geniet van het lekkerste van eigen bodem.

 

Goed bereikbaar

Naast alle voordelen van het vergaderen in de natuur, bieden wij ook nog het voordeel dat de Dyck ontzettend centraal gelegen is. Je vindt ons in de rustige en groene natuur maar wel midden in de randstad, vlak bij de A4. Dat maakt ons goed bereikbaar vanuit Amsterdam (15 minuten vanaf Schiphol), Den Haag, Leiden en eigenlijk alle andere grote steden in midden Nederland. Op ons eigen ruime terrein met laadpalen kun je gratis parkeren, maar ook met het OV zijn wij  goed bereikbaar. Op 15 minuten van de bushalte krijg je er dan een gratis korte natuurwandeling bij. Perfect dus als je wilt vergaderen in de natuur, maar daar ook snel wilt zijn.

Klaar om te genieten van de rust en focus die de natuur jou kan bieden?

De Dyck; een unieke vergaderlocatie om energie en inspiratie op te doen.