De hele zomer verse, onbespoten en lokale groente eten? Meld je aan voor het zelfoogst abonnement.

Unieke feestlocatie voor een feest om nooit te vergeten

Gastronomische verwennerij in een landelijke omgeving. De Dyck maakt van een feest een belevenis. Onze authentieke boerenschuur uit 1930 en de moderne unieke feestlocatie vormen een bijzonder decor voor bijvoorbeeld jouw trouwfeest, verjaardag, jubileum of geboortefeest.

Vier je graag klein en intiem of liever groots en uitbundig? Met persoonlijke aandacht denken we als unieke feestlocatie met je mee en is het onze passie de juiste snaar te raken voor jouw feestelijke gelegenheid. In een ontspannen sfeer laat je je volledig ontzorgen bij de Dyck.

“Bij de Dyck kom je niets te kort en word je volledig in de watten gelegd. Het zit in ons bloed om het alle gasten naar hun zin te maken, zodat iedereen tevreden naar huis gaat.”

Ontdek de Dyck

De boerderij van de familie Kempenaar stamt uit 1930. Drie generaties teelden daar met passie producten voor bij jou op tafel.
Reinier Kempenaar bedacht het concept van de Dyck. Het is zijn missie om de producten die zijn akkers voortbrengen dichter bij de consument te brengen.

Lees verder