Gault&Millau
Wat zijn we trots! Met 13,5 punt zijn we binnengekomen in de digitale gids van Gault&Millau.
Lees meerWat zijn we trots! Met 13,5 punt zijn we binnengekomen in de digitale gids van Gault&Millau.
Lees meerBij groenterestaurant de Dyck gebruiken we de meest verse ingrediënten van eigen bodem. Met onze grote moestuin middenin de...
Lees meerVan een traditioneel bedrijf overgaan naar een circulair bedrijf gaat niet ineens. Daarom willen we in 2025 geheel zelfvoorzienend...
Lees meerBij biologisch restaurant de Dyck gebruiken we uitsluitend biologische ingrediënten. Die halen we grotendeels van ons eigen land, middenin...
Lees meerSinds december 2021 hebben we bij de Dyck een nieuw duurzaam tapwatersysteem van '6 mile water'. Dit is een...
Lees meerDeze maand staan we in de spotlight bij Meetables. Zij hebben Achter de Dyck uitgekozen als één van hun...
Lees meerPrecies 10 jaar geleden is begonnen met de bouw van de Dyck. Het begon met het uitgraven van de...
Lees meerBenieuwd waar we deze winter mee bezig zijn? Timon geeft een update over Koji. Koji is een basisproduct voor...
Lees meerWij nemen jullie mee in het volgende project van onze fermentatie-goeroe Timon. Hij is momenteel aan het experimenteren met...
Lees meerOnze vergaderruimtes en omgeving bieden volop rust en ruimte waar je, tot 30 personen op 1.5m, veilig met elkaar...
Lees meer