Out of the box in een Hollands tintje

De kern van het complex van de Dyck wordt gevormd door de authentieke boerenschuur uit 1930 en biedt een waanzinnig contrast tussen landelijk en modern. Het restaurant en de grote vergaderruimte zijn al als een glazen kubus gebouwd in de boerenschuur, wat door onze gasten als zeer verrassend wordt ervaren.
De Oude Schuur is niet alleen een grote vergaderruimte, maar dient ook een uniek decor voor bijvoorbeeld een presentatie, klantendag, break-out-ruimte, borrel of diner. 

De Oude Schuur is geen standaard grote vergaderruimte en wordt echt gebruikt voor een bijeenkomst op maat. De ruimte kan flexibel en naar wens worden ingericht. Er zijn tal van mogelijkheden voor het gebruik van de Oude Schuur. We denken graag met je mee!

De omgebouwde boerderij waar de Oude Schuur de kern vormt, stamt uit 1930. Drie generaties van de familie Kempenaar teelden hier vol passie groenten, granen en bloemen. De originele graansilo is ook nog steeds zichtbaar. Opa en oma Kempenaar zijn nog dagelijks bij de Dyck aanwezig voor klusjes en een kletspraatje. Tijdens een event in de Oude Schuur begeef je je letterlijk in de historie van de boerderij.

Liever buiten vergaderen?