Wijnmakerslunch Oude Waalstroom

28/07/2024

Terug van weg geweest; een wijnmakerslunch. Op deze zondag komen de wijnmakers van het Wijndomein Oude Waalstroom vertellen over hun wijn. Deze wijn schenken we al langer in ons restaurant, maar deze keer worden alle vier gangen van de lunch gepaard met een wijn van het Wijndomein.

Meer informatie volgt nog, maar je kan alvast reserveren!

Dit schrijft Wijndomein Oude Waalstroom

”Weelderig groeien de wijnranken tussen uitbundig bloeiende kruiden. Schapen grazen, onze bijen vergezellen de in grote getale aanwezige wilde insecten die je vrolijk zoemend begroeten, een specht schiet schaterend weg, terwijl een buizerd hoog in de lucht een oogje in het zeil houdt… Altijd wat te beleven in onze natuurlijke wijngaard!

Dit is het decor van onze kleinschalige wijngaard. Onze extensieve en handmatige teeltmethode kenmerkt zich door het stimuleren van natuurlijke processen vooral in de bodem… verzorgen in plaats van bestrijden voor een gezonde wijngaard gezonde wijnranken en gezonde druiven.  Vergisting met de natuurlijke gisten en eigen suikers en zuren voor een perfecte balans die recht doet aan de herkomst.  Minimale interventie, alle smaken blijven behouden tot in de fles!”