De hele zomer verse, onbespoten en lokale groente eten? Meld je aan voor het zelfoogst abonnement.

“Hoeveel restaurants tegenwoordig wel niet zwaaien met de woorden ‘lokaal’ en ‘uit eigen moestuin’ (die soms niet eens groter is dan een postzegel): het is niet bij te houden. Maar we zijn niet eerder zó ondergedompeld geweest in die moestuin als bij restaurant De Dyck in Woubrugge. Een omreisrestaurant met een hoofdletter O.”

– Nancy van Batenburg, hoofdredacteur Culy.nl

Lees het hele artikel.

Van het land op je bord

Door onze grote moestuin kunnen we jaarrond voor 99% zelfvoorzienend zijn in groente, fruit en kruiden. Na de oogst worden de gewassen verwerkt in onze keuken. Een deel wordt direct vers gebruikt en een deel wordt gefermenteerd. Dit past bij onze circulaire visie maar geeft ook een diepe en intense smaak.

Chef-kok Martijn Koeleman bedenkt, naast de heerlijkste gerechten, bewust welk doel welk gewas krijgt. Zo kunnen we zoveel mogelijk van de gewassen gebruiken en zo duurzaam mogelijk werken.

In principe is het Moestuinmenu vegetarisch, maar liefhebbers kunnen het menu uitbreiden met een stukje vlees of vis. Bijvoorbeeld een stukje van eigen varken, gevoed met alle schillen en restanten uit de keuken.

Reserveer een tafel

Het Moestuinmenu

Amuses
ui | radijs | pompoen | kerrieplant

Zeeuwse platte*
duindoorn | kamille | vlierbloesem

Koolrabi
braam | roos | koriander

Schorseneer
hazelnoot | hondsdraf | cipres

Doperwt
aardappel | palmkool | daslook

Berkshire*
krent | ketjapucijner | rode ui

Aardpeer
tomaat | shiitake | knoflook

Zuurdesembrood
gerookte geitenboter | groene hart boter | Zeeuwsche Zoute

Knolselderij
maanzaad | peterselie | kruisbes

Biet
duizendknoop | zwarte bes | olijfkruid

Pruikzwam
suikerbiet | pompoenpit | kombu

Rode kool
parelgort | rozen | lievevrouwebedstro

Snijboon
yoghurt | peer | dille

Prijzen

Diner en lunch
4 gangenmenu   € 55 – alleen op donderdag en zondag
6 gangenmenu   € 70
8 gangenmenu   € 80

*Extra vis en/of vlees
Zeeuwse platte / Berkshire in het menu   € 6 suppl. per gerecht

Kaas van de kar
Selectie Nederlandse kazen van Bourgondisch Lifestyle, met bijpassend garnituur

3 verschillende kazen   € 10
5 verschillende kazen   € 13
7 verschillende kazen   € 16

Dranken
Bekijk de wijnkaart

Wijnen per glas € 5 – € 11
Wijnen per fles € 25 – € 225
Non-alcoholisch of drankenarrangement per glas € 8
Waterarrangement € 5
Koffie/thee met friandises € 9

Kijk hieronder voor onze specials!

Allergieën

Ons menu is lactosevrij maar niet melk(eiwit)vrij en kan glutenarm maar niet glutenvrij geserveerd worden. Daarnaast kan ons menu niet veganistisch gemaakt worden.

Allergieën dienen vooraf bij de reservering bekend te worden gemaakt. Onze chef kijkt dan graag naar de mogelijkheden; uiteraard nemen wij contact met je op indien overleg hierover noodzakelijk is.

Let op! Als er op de dag zelf toch een niet doorgegeven allergie blijkt te zijn is het mogelijk dat wij er geen rekening meer mee kunnen houden of een supplement in rekening moeten brengen.

Arrangementen

Speciaal voor de donderdagavond en zondagmiddag:

  • Ons 4 gangen Moestuinmenu inclusief aperitief, tafelwater en koffie/thee met friandises voor €75,- per persoon.

 

All-in arrangementen

Ons Moestuinmenu inclusief aperitief, tafelwater, bijpassend drankenarrangement en koffie/thee met friandises.

  • 4-gangen all in   € 100
  • 6-gangen all in   € 135
  • 8-gangen all in   € 155

 

Wil je hiervan genieten? Vermeld dan bij de reservering voor welk arrangement je kiest.

Loopt het water je in de mond na het bekijken van de menukaart?