Grote vergaderzaal op een bijzonder niveau; Polderniveau

D E V I E R A M B A C H T S Z A A L

Ruim, volop daglicht en letterlijk gelegen in de Vierambachtspolder. Onze Vierambachtszaal is veelvuldig het decor voor een vergadering, presentatie, training of evenement.

Via de openslaande deuren direct toegang tot het bijbehorende sfeervolle terras met uitzicht over de akkers, wie weet kijken onze varkens ook nog even om het hoekje. Na afloop nog even borrelen? De grote vergaderzaal is tevens ingericht met een gezellige bar.

Bij de Dyck kun je zakelijk ontmoeten, feesten of dineren waar de Vierambachtszaal tal van mogelijkheden voor biedt. En het eten voor onze zakelijke gasten? Dat komt uit dezelfde keuken als van ons befaamde restaurant. Als je komt brainstormen of businessplannen ontwikkelen, dan geniet je dus van dezelfde hoogstaande kwaliteit. Zo gaat dat bij de Dyck. We zorgen goed voor elkaar.

Faciliteiten en capaciteit:

Beamer * projectiewand * geluidsinstallatie * handmicrofoon

U vorm – 32 pers.

Theater – 100 pers.

Feest – 120 pers.

Ruim en volop daglicht * gezellige bar * openslaande deuren naar terras * lucht ververs systeem * flexibel in te richten

 Ook voor kleinere gezelschappen is de Vierambachtszaal geschikt: met onze lounge-sets, sta-tafels en poefjes creëren we stijlvolle zithoeken voor een informele setting.

Reserveer direct

Liever een kleinere ruimte reserveren?