Een inspirerende vergaderruimte vol landelijke elementen

D E H O O I Z O L D E R

Onze Hooizolder is een moderne vergaderruimte op de eerste etage. Via de strakke glaswand heb je bijzonder uitzicht op de Originele Oude Schuur uit 1930. Het geeft een bijzonder contrast.

Even een pauze of in een andere setting verder brainstormen? Aangrenzend aan de Hooizolder ligt de bijbehorende sfeervolle Vide; een zeer lichte lobby met waanzinnig uitzicht over de akkers. Een inspirerende vergaderlocatie om energie en inspiratie op te doen.

Faciliteiten en capaciteit

Beamer * verrijdbaar scherm * eerste etage * airco/verwarming * vanaf 10 personen op basis van een volledige dag

U vorm: 20 personen

Theater: 40 personen

Kring: 20 personen

Moderne glaswand met uitzicht over de Oude Schuur * gebruik van Vide met waanzinnig uitzicht over de akkers * ook ideaal als extra break-out ruimte

 

Bij de Dyck verrassen en prikkelen wij jullie graag via onze samenwerking met de natuur. Onze moestuin loopt daarom ook tijdens een zakelijke bijeenkomst als een groene draad door jullie programma. Geniet van onze verse seizoensproducten tijdens de lunch of pauze-moment, of haal een frisse neus met een wandeling of rondleiding door onze moestuin of akkers. Zo kunnen jullie vol energie en inspiratie met elkaar aan de slag in deze inspirerende vergaderruimte.

Reserveer direct

Liever een andere ruimte reserveren?