Verzamel heerlijke en pure lokale producten

Thuis ‘des Dycks’ genieten van lokale producten? Kom puur poldershoppen! Bij de Dyck verkopen we in het seizoen onze heerlijke groentes en kruiden direct vanuit de moestuin en akkers. Zo weet je waar je eten vandaan komt; verser dan vers en biologisch verantwoord.

Puur genieten!

Struin lekker door de moestuin en laat je inspireren door wat de Nederlandse bodem te bieden heeft. Strijk neer op een van de picknick banken en geniet ook in de winter van het weidse polderlandschap. Puur Poldershoppen kan weer vanaf voorjaar 2023.

Zelfoogst abonnement

Het oogstseizoen 2022 is ten einde! Tot 30 oktober kon je nog zelf gewassen oogsten uit de moestuin met een strippenkaart of abonnement. Vanaf volgend jaar kan je bij ons weer terecht voor heerlijke groenten en kruiden uit de Dyck tuin.

Seizoen 2023

Wij zijn alweer volop bezig met oogstseizoen 2023. Nieuwsgierig wat het nieuwe tuinseizoen met zich mee gaat brengen? Houd dan onze socials of deze webpagina in de gaten en we houden je op de hoogte. Je kunt ons ook mailen voor een plekje op de maillijst voor 2023!

Wil je meer informatie over de producten uit onze moestuin?