Bekijk onze TOPvacatures! Voor iedereen met een groen hart!

Bekijk onze TOPvacatures!
Lees meer

Verzamel heerlijke en pure lokale producten

Thuis ‘des Dycks’ genieten van lokale producten? Bij de Dyck verkopen we onze heerlijke groentes en kruiden direct vanuit de moestuin en akkers. Zo weet je waar je eten vandaan komt; verser dan vers en biologisch verantwoord.

Behalve van de geoogste producten van het land kun je ook genieten van onze huisgemaakte delicatessen. Puur genieten!

Kopen uit de moestuin

Vanaf 11 juni kun je elke zaterdag gewassen uit de moestuin van de Dyck kopen. Van 09:00-14:00 uur kun je in onze boomgaard terecht voor verse groenten. Je mag deze zelf uit de kar pakken. Er is een QR-code aanwezig voor de betaling.

Ook is er de mogelijkheid om zelf je gewassen uit de tuin te halen. Hiervoor verkopen we strippenkaarten. Deze zijn verkrijgbaar voor 1, 5 of 10 keer oogsten. Neem contact met ons op per e-mail of telefoon als u een strippenkaart wilt aanschaffen. Ook leuk als cadeau!

Struin lekker door de moestuin en laat je inspireren door wat de Nederlandse bodem te bieden heeft. Strijk neer op een van de picknick banken en geniet van het weidse polderlandschap.

Wij willen jullie vragen om zo veel mogelijk je eigen verpakkingsmateriaal, denk aan een tas of een krat, mee te nemen. Wel zo duurzaam! Mocht je zelf willen oogsten, neem dan ook een mesje mee.

Winkel van de Dyck

In de eerste corona-lockdown startten wij onze Winkel van de Dyck.
We verkochten producten én gerechten die je ook in ons restaurant kunt proeven.
Nu het restaurant weer volop draait kun je al het moois van het land en
uit de keuken van de Dyck nog steeds in onze winkel kopen.

Delicatessen

We verkopen diverse huisgemaakte producten: verschillende soorten kruidenolie, appelpulpazijn, de beroemde gerookte geitenboter, zuurkool, onze Dycksap en onze eigen frisdrank ‘Jun’.

Verkoop is op openingsdagen van het restaurant. Bel gerust vooraf indien we iets voor je klaar kunnen zetten.

TIP! Op zoek naar een leuk cadeau-pakket? We denken graag met je mee!

Wil je meer informatie over de producten uit onze moestuin?