fbpx

Winkel Van De Dyck

Altijd vers van het land!

Bij De Dyck staat onze grote moestuin centraal; het is het “groene hart” van ons bedrijf. En met die mooie producten kunt u nu ook zelf aan de slag! U kunt kiezen uit vele producten zoals bijvoorbeeld seizoensgroentes, huisgemaakte olie, onze beroemde gerookte geitenboter, de groene hart boter of fruitsap uit eigen boomgaard. Ook verzorgen wij volledige maaltijd(soep)pakketten welke makkelijk te bereiden zijn met alvast een beetje hulp van onze chef.

Wij doen ook mee met het landelijk initiatief "support your locals" dus ook andere producten van ambachtelijke en lokale leveranciers zoals zeep, siroop, brood of bier zijn bij ons te verkrijgen. (zeep en siroop alleen in onze verswinkel te verkrijgen, niet via bestelformulier te bestellen).  Zie hieronder met wie we hierin samenwerken. 

Brood van Bakkerij Broei: https://www.broei-utrecht.com/

Bier van Eleven Brewery: https://www.brouwerijeleven.com/

Siroop van Roze Bunker: https://rozebunker.nl/

Producten van Zepig: https://www.zepig.nl/

Zeep van Het Zeeplokaal: https://www.zeeplokaal.nl/

 

Het is bijna Pinksteren! Dus na ons "Paaspakket" en "Moederdagpakket" volgt natuurlijk ook ons "Pinksterpakket". Dit keer een ontbijtpakket voor 2 personen (€ 27,50) met weer volop landelijk lekkers uit de regio en onze moestuin! Begin je dag goed met onze huisgemaakte eiersalade, jam en Dycksap, kaas van boer Ben, brood en granola van BROEI, appels en peren uit onze eigen boomgaard, rookvlees, boerenboter en yoghurt uit het Groene Hart. Een bos pioenrozen van eigen land zal ook in dit pakket niet ontbreken! Het pakket is tot vrijdag 29 mei 12.00 uur te bestellen.

 

Voor een gezellig thuismoment hebben wij nu een borrelpakket in ons assortiment. Hierin vindt u een fles witte wijn (Ortiga - Sauvignon Blanc & Airen) óf 4 biertjes van Eleven Brewery óf een fles heerlijk appelperensap van de appels en peren uit onze eigen boomgaard. Daarbij blokjes belegen boerenkaas van boer Ben en een worstje van Ecofields. Vers van het land verzorgen we een crudité van onze groentes met huisgemaakte hummus van witte bonen uit de moestuin om te dippen. Geniet verder van een zuurdesembrood van Bakkerij Broei en besmeer met onze beroemde gerookte geitenboter of dip in onze huisgemaakte kruidenolie welke natuurlijk ook in het borrelpakket te vinden zijn. Kortom, erg veel lekkers voor een geslaagde borrel!

 

Prachtige pioenrozen vers van ons land! Momenteel zijn de Blaze pioenen beschikbaar met hun prachtige intens rode kleur. Over twee weken verwachten wij de Sarah Bernhardt pioenen te kunnen oogsten, een volle bloem in lichtroze kleur. 

 

Op alle producten geldt: zolang de voorraad strekt!

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel of mail ons gerust!

Winkelen en afhalen

Woensdag, vrijdag en zaterdag: 13.00 - 17.00 uur

 

Bezorgen

Woensdag, vrijdag en zaterdag: 17.00 - 19.00 uur

 

Wij bezorgen in de gemeentes Kaag en Braassem, Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn, buiten deze regio in overleg.

 

Bestellen

Bestellingen gedaan voor 20.00 uur zijn de volgende afhaal/ bezorgdag gereed.

 

Betalen

Na bestelling via onderstaand formulier ontvangt u een automatische bevestiging. Wij maken daarna een betaalverzoek en mailen deze naar u. Na betaling maken wij uw bestelling gereed voor bezorgen of afhalen.

Image

Bestelformulier

Vul het verplichte veld in.
Vul het verplichte veld in.
Vul het verplichte veld in.
Vul het verplichte veld in.
Vul het verplichte veld in.
Vul het verplichte veld in.

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar

Openingstijden

Donderdag

Diner: 18.00 - 22.00 uur


Vrijdag, zaterdag, zondag

Lunch: 12.00 - 15.00 uur
Diner: 18.00 - 22.00 uur

Terras en winkel: 12.00 - 17.00 uur

Reserveren

Groepen buiten openingstijden op aanvraag

Volg ons