Inspirerende vergaderlocatie de Dyck

Vergaderen op een inspirerende locatie? Onze groene en gezonde polderomgeving is ideaal voor je zakelijke bijeenkomst, lunch of diner. Middenin het Groene Hart en toch goed bereikbaar.

Op onze unieke plek vind je grote moderne vergaderruimtes en veel daglicht. Doe frisse ideeën op door over onze akkers te dwalen, of door onze moestuin te struinen. Bij de Dyck heb je alle ruimte voor creativiteit en inspiratie.

Tijdens je verblijf geniet je ook nog eens van al het landelijke lekkers van eigen bodem: onze keuken verzorgt een culinair arrangement dat draait om onze moestuin. Vers, gezond en inspirerend!

Bekijk onze video over Zakelijk Ontmoeten bij de Dyck op YouTube of neem alvast een kijkje in onze mooie ruimtes via onze Locatievideo.

Of je nu wilt overleggen, brainstormen of andere meetings wilt houden, wij hebben er de ruimte voor.

Offerte aanvragen

Meetables is ontzettend trots dat een locatie zoals Achter de Dyck is aangesloten bij ons pallet. Meetables selecteert locaties die het verschil maken, die anders zijn dan anderen en voornamelijk opereren op hoog niveau. En achter de Dyck is er zo eentje!

Hoe wij Achter de Dyck omschrijven? Inspirerend, zelfvoorzienend, onderscheidend. Hier vind je rust, ruimte, focus en comfort. Als wij vragen aan onze klanten hoe ze de locatie ervaren hebben, krijgen wij vaak te horen dat zij hen zeer hoge gastvrijheidsgevoel én de flexibiliteit tijdens hun bijeenkomst zo enorm waarderen. Dat is iets om trots op te zijn en daarom hoort Achter de Dyck absoluut bij Meetables.

– Mickey Dekker van Meetables –

Inspiratieblogs

Welke bijeenkomst je ook organiseert, je kunt altijd wel wat extra inspiratie gebruiken.
Lees hier handige tips voor het organiseren van allerlei soorten bijeenkomsten.
Brainstorm, seminar, klantendag, heidag, congres of evenement, wij helpen je op weg!

Lees verder

Kom je ook ontspannen vergaderen in een groene en gezonde polderomgeving?