Een groter evenement organiseren bij een unieke evenementen locatie? We denken graag mee.

Heb je een groot bedrijf of een groot idee? Of willen jullie in alle rust en privacy jullie bedrijfsplannen verder ontwikkelen? Bij de Dyck kun je met je gezelschap ook exclusief gebruik maken van onze locatie. Wij zijn een unieke evenementen locatie met de rust, de ruimte én de kennis om je vrijblijvend verder op weg te helpen met het organiseren van jouw event.

Weids uitzicht en veel ruimte

Wil je een groot of meerdaags evenement organiseren? Wij hebben de kennis en ervaring om je verder te helpen met het organiseren van een topevenement.

Wanneer je exclusief van onze locatie gebruik maakt staan alle vergaderruimtes, het restaurant, de buitenterrassen en de bediening tot je beschikking. Wil je ook gebruik maken van de Oude Schuur? Ook dat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden en boek je extra als maatwerk.

Zakelijke gasten geven ons een 9,7
We horen graag van je wat je wilt organiseren en hoe we jou daarbij kunnen helpen. Gastvrijheid, professionaliteit en flexibiliteit staan hoog in het vaandel bij de Dyck, zowel in het voortraject als tijdens jullie verblijf op locatie. Bij de Dyck zullen jullie in ieder geval genieten van een volledig verzorgd genietmoment in een (h)eerlijke groene omgeving.

Stuur ons een e-mail of bel op ons 0172-500590 voor meer informatie of een afspraak om onze locatie te komen bezichtigen.

Benieuwd wat we nog meer kunnen verzorgen?