fbpx

Onze producten uit eigen tuin

30 hectare, pure en eerlijke producten

Liefde voor groei en bloei en de oude zeeklei van de Vierambachtspolder, zijn de voedingsbron van de mooie en eerlijke producten die we telen. Van de granen, de kool en onze piepers op onze akkers, tot aan de bijzondere gewassen in onze moestuin, ze brengen smaak, gezondheid en variatie bij u op tafel. Elk seizoen bieden we in onze streekproducten-wagen en winkel het beste van de Vierambachtspolder.

En je kunt nu ook zelf aan de slag in onze moestuin! Wij starten namelijk met het uitgeven van zelfoogst abonnementen. (Wegens grote belangstelling zijn de 20 plaatsen voor het zelfoogst abonnement inmiddels vergeven, het is nog wel mogelijk om je op te geven als vrijwilliger om te komen helpen in onze moestuin.)

Van zaterdag 15 mei t/m zaterdag 6 oktober (25 weken) kun je als abonnementhouder 20 keer zelf je groentes komen oogsten. Verser dan vers kan niet! Behalve van onze gezonde en pure moestuinproducten zul je ook genieten van heerlijke frisse buitenlucht, volop poldernatuur, gezelligheid of juist een momentje van rust. 

Ook voor ons is dit een nieuwe stap en willen we ervaren wat er zoal komt kijken bij het uitgeven van zelfoogst abonnementen en hoe we dit in ons moestuinplan kunnen meenemen. Daarom betreft het dit jaar een pilot-sessie en stellen we 20 zelfoogst abonnementen beschikbaar voor een speciale pilot-prijs. We zijn erg benieuwd naar de ervaringen van onze gasten en zullen kijken hoe we dit in de toekomst het beste en mogelijk groter kunnen vormgeven voor een zo’n mooi mogelijke beleving voor onze gasten.

Het zelfoogst abonnement
Wat houdt het zelfoogst abonnement in? In de periode van 15 mei t/m 6 oktober mag je als abonnementhouder 20 keer op zaterdagen tussen 09.00 en 12.00 uur komen oogsten in onze moestuin. Uitgangspunt is ongeveer 4 verschillende soorten seizoensgroenten per week. De kosten (pilot-prijs) voor dit 20-weken-abonnement bedragen € 100,- Eigenaar en boer Reinier Kempenaar óf een van de medewerkers van de Dyck zullen zelf ook aanwezig zijn voor begeleiding, uitleg, gezelligheid, tips en extra informatie indien gewenst.

Wil je behalve oogsten ook nog vrijblijvend meehelpen in de moestuin? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, bij de Dyck kun je als vrijwilliger in de moestuin aan de slag. Lijkt dit je leuk? Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel! Stuur ons een berichtje als je lekker bij ons in de natuur bezig wilt zijn, wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden met je af te stemmen.

Interesse?
Mail of bel ons voor het afsluiten van het zelfoogst abonnement, helpen in de moestuin of voor meer informatie: info@dedyck.nl / 0172-500590

De eerste 20 aanmeldingen kunnen dit jaar meedoen met de pilot! (vol)

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant

Vrijdag en zaterdag

Lunch van 12.00 tot 17.00 uur

Diner vanaf 18.00 uur

 

Zondag

Lunch van 12.00 tot 16.30 uur

Diner vanaf 17.30 uur

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons