De hele zomer verse, onbespoten en lokale groente eten? Meld je aan voor het zelfoogst abonnement.

Onze zakelijke lunch: Zakelijk ontmoeten gaat pas écht goed, als je weet dat er goed voor je gezorgd wordt.

Met een lege maag kun je niet nadenken. Daarom verzorgt onze chef Martijn Koeleman voor jullie een goede zakelijke lunch of gezond tussendoortje, altijd bereid met de verse seizoensproducten van ons eigen land.

De Dyck biedt naast een schitterende plek en prachtige zakelijke locatie ook een bijzonder restaurant. Hier worden, op hoog niveau en met respect voor omgeving en natuur, de mooiste gerechten bereid. Voor jouw evenement denken wij graag op alle fronten mee. De juiste ambiance, de beste opstelling maar ook de mooiste culinaire combinaties.

Het eten voor onze zakelijke gasten komt uit dezelfde keuken als van ons gastronomische restaurant.
Als je met je team komt brainstormen of businessplannen ontwikkelt, dan geniet je van dezelfde hoogstaande kwaliteit.
Zo gaat dat bij de Dyck, we zorgen goed voor elkaar.

Gedurende jullie bijeenkomst staat er verse bonen koffie, Wilder Land thee, mintjes, (bruis)water en huisgemaakte lekkernijen voor jullie klaar.

Het is onze passie en uitdaging voor elk type bijeenkomst de juiste snaar te raken. De juiste culinaire en zakelijke mix om jouw bijeenkomst onvergetelijk te maken.

Onze chef verrast jullie graag!

Denk bijvoorbeeld aan een (vegetarische) boerenlunch tijdens jullie workshop, een seminar met een walking lunch, een pauze met een fruitsmoothie of een gastronomisch zesgangen diner als afsluiting van een inspirerend evenement.

Bekijk het restaurantmenu voor een impressie.

Lees meer over onze moestuin.

Benieuwd wat we nog meer kunnen verzorgen?