Vier KERST bij de Dyck of thuis

Privé dineren in een ruimte die past bij jouw gezelschap

Wil je bij ons lunchen of dineren met een gezelschap groter dan 8 personen? Wees welkom! We bieden jullie dan graag een aparte ruimte aan. Zo kunnen jullie ongestoord genieten van een culinaire middag of avond!

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend gesprek en eventueel een rondleiding door onze locatie. Even mailen of bellen mag natuurlijk ook!

Ruimtes

Vierambachtszaal – Ruim, volop daglicht en letterlijk gelegen in de Vierambachtspolder. Er zijn veel verschillende opstellingen mogelijk met lange of ronde tafels. Via de openslaande deuren is het ook heerlijk toeven op het bijbehorende sfeervolle terras met uitzicht over de akkers.

Oude Schuur – De kern van het complex van de Dyck wordt gevormd door de authentieke boerenschuur uit 1930 en biedt een waanzinnig contrast tussen landelijk en modern. Een uniek decor voor een lunch of diner.

Vide – De vide bevindt zich op de eerste verdieping en heeft mooi uitzicht over de polder. Een fijne lichte ruimte voor een intiem gezelschap.

Restaurant – Op maandag tot en met donderdag is het ook mogelijk om in ons restaurant met een besloten groep te lunchen of dineren. Bij mooi weer is ons terras uiteraard ook beschikbaar.

Bekijk meer foto’s van de ruimtes op onze zakelijke pagina.

Menu

Wij serveren altijd een meergangendiner. Voor de lunch vanaf drie gangen en voor het diner vanaf vijf gangen. Onze chef-kok stelt het moestuinmenu samen met pure en verse ingrediënten welke voor het grootste gedeelte uit onze eigen moestuin komen.

Indien gewenst serveren we een wijnarrangement bij ons moestuinmenu. Ook wat wijn betreft proberen we te kiezen met een groen hart, dus biologische en Noord-Europese of zelfs Nederlandse wijnen.

Wil je ook een culinaire middag of avond beleven met een groep?