“Bij De Dyck wordt duurzaamheid met een hoofdletter geschreven. Deze knappe boerderij te midden van de polders straalt ook een natuurlijke vibe uit dankzij de focus op de omgeving. Het samenspel van kraakverse oogst en bewaarde producten is boeiend. Of het nu fermentaties zijn, crèmes of garingen op de barbecue: deze bewerkte keuken brengt het veld creatief op het bord.”

– Michelin Gids 2024

Groene Michelin Ster in de hal in Restaurant de Dyck

Van het land op je bord

Door onze grote moestuin kunnen we jaarrond voor 99% zelfvoorzienend zijn in groente, fruit en kruiden. Na de oogst worden de gewassen verwerkt in onze keuken. Een deel wordt direct vers gebruikt en een deel wordt gefermenteerd. Dit past bij onze circulaire visie maar geeft ook een diepe en intense smaak.

Chef-kok Martijn Koeleman bedenkt, naast de heerlijkste gerechten, bewust welk doel welk gewas krijgt. Zo kunnen we zoveel mogelijk van de gewassen gebruiken en zo duurzaam mogelijk werken.

 

Moestuinmenu

Een vegetarisch menu met flora uit onze tuin, verse eieren van onze kippen en zuivel uit het Groene Hart.

 

 

Bekijk hier de menu’s en de prijzen

Poldermenu

Een menu met zowel flora als fauna. Lokaal en duurzaam opgegroeid, gevangen of bejaagd. Hier komen vis en vlees samen met onze eigen groenten op een verantwoorde manier.

 

Bekijk de wijnkaart of lees meer over ons non-alcholisch arrangement.

Dieetwensen

Uiteraard kunnen wij rekening houden met dieetwensen en/ of voedselallergieën, maar alleen wanneer dit van te voren bij de reservering wordt aangegeven. Er zijn enkele dieetwensen waar we helaas geen rekening mee kunnen houden:

Ons menu is lactosevrij maar niet melk(eiwit)vrij en kan glutenarm maar niet glutenvrij geserveerd worden. Daarnaast kan ons menu niet veganistisch gemaakt worden.

Prijzen en menukaart zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Loopt het water je in de mond na het bekijken van de menukaart?