“De Dyck is een waanzinnig uniek restaurant waar alle smaakpapillen worden geprikkeld. De gerechten zijn eerlijk, simpel en puur en tegelijkertijd verrassend, prikkelend en uitgesproken. Tel hier een inspirerende locatie met uitmuntende service bij op en je hebt een winner!
We love de Dyck!”

– Trees van Track en Trees, de leukste hotspots

Lees het hele artikel.

Groene Michelin Ster in de hal in Restaurant de Dyck

Van het land op je bord

Door onze grote moestuin kunnen we jaarrond voor 99% zelfvoorzienend zijn in groente, fruit en kruiden. Na de oogst worden de gewassen verwerkt in onze keuken. Een deel wordt direct vers gebruikt en een deel wordt gefermenteerd. Dit past bij onze circulaire visie maar geeft ook een diepe en intense smaak.

Chef-kok Martijn Koeleman bedenkt, naast de heerlijkste gerechten, bewust welk doel welk gewas krijgt. Zo kunnen we zoveel mogelijk van de gewassen gebruiken en zo duurzaam mogelijk werken.

De basis van ons Moestuinmenu is vegetarisch, maar liefhebbers kunnen het menu uitbreiden met een stukje vlees of vis. Bijvoorbeeld een stukje van eigen varken, gevoed met alle schillen en restanten uit de keuken.

Reserveer een tafel

Van de kaart

 

Vanaf vrijdag 29 november is het mogelijk om zelf je gerechten te kiezen van onze kaart. Je kunt dan per tafel kiezen of jullie het Moestuinmenu (vegetarisch) of Poldermenu (met vlees en vis) nemen, of van de kaart (à la carte) bestellen.

Bekijk alvast het menu, of reserveer gelijk een tafel.

Het Moestuinmenu

Amuses
ui | koolrabi

Wortel
berenklauw | duindoorn | kerrieplant

Aardappel
andijvie | mosterd | augurk

Zuurdesembrood
gerookte geitenboter | Groene Hart boter

Prei
jalapeño | verveine | boerenkaas

Sperzieboon
brandnetel | bieslook | Oost-Indische kers

Biet
venkel | boekweit | zwarte bes

Knolselderij
kastanje | daslook | citroentijm

Braam
rozemarijn | spar | hazelnoot

Yoghurt
vlierbloesem | parelgort | roos

*Harder
cantaloupe | korianderzaad | goudsbes

*Berkshire
Thaise basilicum | shiso | Hollandse garnaal

*Houtduif
venkel | boekweit | zwarte bes

Prijzen

Diner en lunch
4 gangenmenu   € 75 – bijpassend, hele of halve glazen € 40 / € 25
all in met hele of halve glazen € 140 / € 125

6 gangenmenu   € 95 – bijpassend, hele of halve glazen € 60 / € 40
all in met hele of halve glazen € 175 / € 155

8 gangenmenu   € 110 – bijpassend, hele of halve glazen € 80 / € 55
all in met hele of halve glazen € 200 / € 175

All in/ half arrangement: ons Moestuinmenu inclusief bruisend aperitief, tafelwater, bijpassend (hele of halve glazen alcoholhoudend of non-alcholisch/sap) drankenarrangement en koffie/thee met friandises.

*Extra vis en/of vlees
Harder / Berkshire  / Houtduif in het menu   € 8 suppl. per gerecht of € 15 als extra gerecht

Kaas van de kar
Selectie Nederlandse kazen van Bourgondisch Lifestyle, met bijpassend garnituur

3 verschillende kazen   € 12
5 verschillende kazen   € 16
7 verschillende kazen   € 19

Dranken
Bekijk de wijnkaart

Bijpassend (alcoholisch of non-alcoholisch) per glas € 11

Bijpassend alcoholisch half glas € 7

Waterarrangement € 6
Koffie/thee met friandises € 12

 

Dieetwensen

Uiteraard kunnen wij rekening houden met dieetwensen en/ of voedselallergieën, maar alleen wanneer dit van te voren bij de reservering wordt aangegeven. Er zijn enkele dieetwensen waar we helaas geen rekening mee kunnen houden:

Ons menu is lactosevrij maar niet melk(eiwit)vrij en kan glutenarm maar niet glutenvrij geserveerd worden. Daarnaast kan ons menu niet veganistisch gemaakt worden.

Prijzen en menukaart zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Loopt het water je in de mond na het bekijken van de menukaart?