Vier KERST bij de Dyck of thuis

Officiële trouwlocatie in de polder

De Dyck is een officiële trouwlocatie middenin het polderlandschap. Trouwen tussen de pioenrozen of de zonnebloemen? Of liever in de originele Oude Schuur uit 1930? Jullie vinden bij ons in ieder geval een uniek decor voor jullie bruiloft of feest. Vier de liefde op het land!

Exclusief

Jullie prachtige huwelijksdag vier je natuurlijk graag met jullie liefste vrienden en familie om je heen. Jullie maken dan ook exclusief gebruik van onze locatie.

Het is helemaal aan jullie welke ruimte je voor welk onderdeel van je bruiloft wilt gebruiken, natuurlijk adviseren wij jullie graag. Wil je buiten trouwen, een receptie in onze Vierambachtszaal met sfeervol terras, een culinair diner in ons gezellige restaurant en daarna feesten in de authentieke Oude Schuur? Allemaal mogelijk!

Culinair

Ook op culinair gebied denken we graag met jullie mee. Geniet bijvoorbeeld van een gastronomisch en luxe meergangendiner in het restaurant of een informeel en feestelijk walking dinner in de Vierambachtszaal. We koken met pure en verse ingrediënten welke voor het grootste gedeelte uit onze eigen moestuin komen.

Voor een receptie of feestavond werken we met vaste arrangementen; culinaire hapjes en drankjes uit het Hollandse assortiment.

Bekijk onze menukaart van het restaurant voor een impressie van onze gerechten.