Unieke trouwlocatie in de polder

De Dyck is een officiële trouwlocatie middenin het polderlandschap. Buiten trouwen met uitzicht op de polder en moestuin? Of liever in de originele Oude Schuur uit 1930? Jullie vinden bij ons in ieder geval een uniek decor voor jullie bruiloft of feest. Vier de liefde op het land!

Exclusieve en unieke trouwlocatie

Jullie prachtige huwelijksdag vier je natuurlijk graag met jullie liefste vrienden en familie om je heen. Jullie maken dan ook exclusief gebruik van onze locatie.

Het is helemaal aan jullie welke ruimte je voor welk onderdeel van je bruiloft wilt gebruiken, natuurlijk adviseren wij jullie graag. Wil je buiten trouwen met wijds uitzicht, een receptie in onze Vierambachtszaal met sfeervol terras, een culinair diner in ons gezellige restaurant en daarna feesten in de unieke authentieke Oude Schuur? Allemaal mogelijk!

 

Het gehele jaar door is het mogelijk om bij de Dyck te trouwen. In de herfst en winter knus en super sfeervol binnen in de Oude Schuur of de Vierambachtszaal maar vanaf het voorjaar en in de zomer ook bij ons in de tuin met waanzinnig uitzicht over de polder.

Alles is mogelijk van ceremonie, borrel, diner tot feest. We bieden ruimte voor grote aantallen, maar ook voor de kleinere intieme gezelschappen.

Om een idee te geven:

Ceremonie tot max 60 personen
Receptie/ borrel tot max 120 personen
Diner (zittend) tot max 50 personen
Diner (staand/ walking dinner) tot max 120 personen
Feest tot max 120 personen

Alle aantallen zijn bespreekbaar, rekening houdend met het weer en of de activiteiten binnen of buiten plaatsvinden.

Voor een bruiloft bij de Dyck maken jullie exclusief gebruik van onze gehele locatie en hanteren we een minimale omzetgarantie van € 8.000 tot €10.000-, op F&B, locatie en personeel afhankelijk van dag en datum.

Culinair

Ook op culinair gebied denken we graag met jullie mee. Geniet bijvoorbeeld van een gastronomisch en luxe meergangendiner in het restaurant of een informeel en feestelijk walking dinner in de Vierambachtszaal. We koken met pure en verse ingrediënten welke voor het grootste gedeelte uit onze eigen moestuin komen. We serveren graag vegetarische gerechten, maar in overleg kan het menu uitgebreid worden met een gerecht met vlees en/of vis.

Voor een receptie of feestavond werken we met vaste arrangementen; culinaire (vegetarische) hapjes en onbeperkt drankjes uit het Hollands Dyck* assortiment. Een mooi en divers high end arrangement welke aansluit op onze duurzame, lokale en biologische visie.

*Gulpener pils op tap, alcoholvrije bieren, mooie wijnen uit Europa, diverse biologische frisdranken, onze appel/peer Dycksap, onze huisgemaakte frisdrank JUN, PSV, jenever.

Bekijk onze menukaart van het restaurant voor een impressie van onze gerechten of scroll door onze Instagram feed.