Spruit plant met daarop de spruit amuse

Boerenlunch: Een ode aan de boer

24/11/2024

Op zondagmiddag 24 november organiseren wij een ‘ode aan de boer’ lunch. Met producten die hier al jaren, zelfs bijna één eeuw, door de familie Kempenaar in de Vierambachtspolder gekweekt worden. Doodnormale ingrediënten, maar dan des Dycks bereid.

Het moestuinmenu bevat deze middag 5 unieke gangen en wordt geserveerd inclusief amuses en zuurdesembrood met boters. Het menu kost los € 85,- per persoon en all inclusive, dus met aperitief, tafelwater, bijpassende non-alcoholische of alcoholische dranken en koffie met friandises, € 135,- per persoon.

Heb je interesse in een rondleiding door de moestuin? Dat is ook mogelijk! Om 11.30u geeft ‘de boer’ Reinier een rondleiding en bij genoeg animo is er ook een mogelijkheid om na de lunch nog een rondleiding te krijgen.

Reserveren is al mogelijk! Scroll verder naar onder voor het menu.

Komen jullie ook genieten van al het moois dat onze polder te bieden heeft?

 

Menu

Doperwt, pompoen, zonnebloem, suikerbiet, knolselderij, kapucijners en groene asperge zijn allemaal gewassen die Reinier hier op het land grootschalig verbouwde. Groene asperges is het nu niet het seizoen voor, maar de rest wordt allemaal verwerkt in het menu!

 

DOPERWT
aardappel | kerrieplant | bieslook

SPRUIT
pompoen | goudbes | habanero

ZONNEBLOEM
boekweit | ui | ketjapucijner

KNOLSELDERIJ
daslook | kapucijnermiso | citroentijm

SUIKERBIET
pompoen | duindoorn | walnoot