Vier KERST bij de Dyck of thuis

Ervaar de kracht van onze gezonde en duurzame omgeving

Tijd voor ontspanning en met elkaar genieten van jullie samenzijn. Bij de Dyck geloven we in de kracht van onze gezonde en duurzame omgeving. Even geen focus op de inhoud maar je hoofd legen in de frisse polderlucht of omgeven in onze duurzame moestuin. Zo laad je je weer op en ga je met nieuwe inspiratie en energie weer verder aan de slag.

Wij bieden zelf leuke workshops of activiteiten aan waarin we jullie meenemen in de verschillende passies voor ons vak.

Workshop Jun brouwen

Fermenteren kun je leren! Timon, onze fermentatiekoning, neemt jullie mee in de wondere wereld van fermenteren.

Met een compleet starterspakket gaan jullie een jun hotel maken én een jun brouwen met fruit of kruiden uit onze moestuin. Natuurlijk neem je de Jun mee naar huis om iedereen die je kent te laten proeven en het verhaal verder te vertellen. Als je thuis goed voor de SCOBY zorgt gaat deze de rest van je leven mee. Duurzaam toch?

Voor ons is de Jun van Timon met afstand onze favoriete gefermenteerde frisdrank die we ook op de tap schenken in ons restaurant!

Rondleiding door de moestuin

Te voet of per tractor door de moestuin en de akkers. Voor een extra beleving van onze omgeving en de visie waar wij voor staan maakt eigenaar en boer Reinier graag tijd voor vrij om jullie rond te leiden door onze moestuin, het groene hart van ons bedrijf!

Met passie vertelt hij over de producten, het vakmanschap en zijn verhaal over de Dyck. Natuurlijk laat hij af en toe iets proeven. Een ideale manier om een bijeenkomst met een kort moment op een unieke manier te onderbreken.

Wil je iets extra’s? Stap bij Reinier op de kar achter de tractor en hij maakt met jullie een ritje door de akkers om bijvoorbeeld midden in het land een hapje en een drankje te nuttigen.

Wijnproeverij

Danny, onze sommelier, kan úren vertellen over zijn passie voor wijnen. Wist je dat hij ook onze duurzame en lokale visie gebruikt voor de opmaak van onze wijnkaart?

Danny geeft jullie in 2 uur tijd een vlotte en enthousiaste wijnproeverij waarbij hij jullie 6 wijnen laat proeven. Het verhaal van de wijn of het wijnhuis, de verschillende tonen die terug te vinden zijn in de wijn, hoe kan je wijn proeven, glaswerk, van alles komt aan bod.

Kaasproeverij

In ons restaurant hebben wij standaard een kaaskar staan met kazen uit Nederland. Voor de proeverij maakt onze fromager een selectie van 5 kazen en gaan we hier samen met jullie dieper op in. De kaaswereld van Nederland wordt langzaam door menig restaurant ontdekt, hoe gaaf is het dat jullie straks hierover mee kunnen praten!

Uiteraard kunnen de wijn- en kaasproeverij gecombineerd worden voor een ultieme beleving.

Benieuwd wat we nog meer kunnen verzorgen?