Feest vieren bij de Dyck? Een culinaire belevenis!

Verjaardag, zoveel jaar getrouwd, bedrijfsjubileum of gewoon zin in een feest? In onze groene en vrije omgeving kun je goed vieren! Bij de Dyck kies je voor een feestlocatie met een hoogwaardige culinaire invulling. We zijn van alle gemakken voorzien en werken daarnaast zo duurzaam mogelijk. Onze feestruimtes bieden een uniek karakter. Van groot tot klein van modern tot authentiek, alles is mogelijk.

Met plezier nodigen wij je uit voor een bezichtiging van onze locatie en een gesprek waar we jullie wensen en onze mogelijkheden verder zullen bespreken.

Culinaire feestlocatie

Op culinair gebied denken we graag met jullie mee! Denk aan een gastronomisch meergangendiner of een uitgebreid walking dinner of walking lunch als invulling van jouw feestelijk samenzijn. We koken met pure en verse ingrediënten welke voor het grootste gedeelte uit onze eigen moestuin komen. We serveren graag vegetarische gerechten, maar in overleg kan het menu uitgebreid altijd worden met een gerecht met vlees en/of vis.

Kies je voor een receptie of feestavond dan werken we met vaste arrangementen; culinaire (vegetarische) hapjes en onbeperkt drankjes uit het Hollands Dyck assortiment*. Een mooi en divers high end arrangement welke aansluit op onze duurzame, lokale en biologische visie.

*Gulpener pils op tap, alcoholvrije bieren, mooie wijnen uit Europa, diverse biologische frisdranken, onze appel/peer Dycksap, onze huisgemaakte frisdrank JUN, PSV, jenever.

Bekijk onze menukaart van het restaurant voor een impressie van onze gerechten.

Ruimtes

Vierambachtszaal – Ruim, volop daglicht, ingericht met een gezellige bar en letterlijk gelegen in de Vierambachtspolder. Via de openslaande deuren is het ook heerlijk toeven op het bijbehorende sfeervolle terras met uitzicht over de akkers. En wie weet kijken onze varkens ook nog even om het hoekje.

Oude Schuur – De kern van het complex van de Dyck wordt gevormd door de authentieke boerenschuur uit 1930 en biedt een waanzinnig contrast tussen landelijk en modern. Een uniek decor voor een feest of receptie.
Bekijk meer foto’s op onze zakelijke pagina.

Kies je voor de Dyck als feestlocatie? Dan kies je voor Puur Natuur. Eerlijk. Duurzaam. Luxe. Kwaliteit.

Afhankelijk van jullie wensen en ideeën kunnen we doen besluiten om ons fine dining restaurant voor particuliere gasten tijdens jullie feest te moeten sluiten. Zo kunnen jullie onbezorgd en volop vieren met jullie gezelschap. Dit is afhankelijk van onze agenda en overige mogelijkheden. We hanteren dan wel een minimale omzetgarantie. Uiteraard bespreken we dit zo spoedig mogelijk met elkaar tijdens een persoonlijk gesprek.

Heb je zin gekregen in een feest en wil je weten hoe wij dat voor je regelen?