Bekijk onze kerstarrangementen en kerstpakket

Bekijk onze kerstarrangementen en kerstpakket
Lees meer

Feestlocatie De Dyck: Er is altijd een reden voor een feest!

Verjaardag, zoveel jaar getrouwd, bedrijfsjubileum of gewoon zin in een feest? In onze groene en vrije omgeving kun je goed vieren! Bij de Dyck kies je voor een feestlocatie met een hoogwaardige culinaire invulling. We zijn van alle gemakken voorzien en werken daarnaast zo duurzaam mogelijk. Onze feestruimtes bieden een uniek karakter. Van groot tot klein van modern tot authentiek, alles is mogelijk.

Met plezier nodigen wij je uit voor een bezichtiging van onze locatie en een gesprek waar we jullie wensen en onze mogelijkheden verder zullen bespreken.

Ruimtes

Vierambachtszaal – Ruim, volop daglicht, ingericht met een gezellige bar en letterlijk gelegen in de Vierambachtspolder. Via de openslaande deuren is het ook heerlijk toeven op het bijbehorende sfeervolle terras met uitzicht over de akkers. En wie weet kijken onze varkens ook nog even om het hoekje.

Oude Schuur – De kern van het complex van de Dyck wordt gevormd door de authentieke boerenschuur uit 1930 en biedt een waanzinnig contrast tussen landelijk en modern. Een uniek decor voor een feest of receptie.
Bekijk meer foto’s op onze zakelijke pagina.

Culinaire feestlocatie

Ook op culinair gebied denken we graag met je mee! Denk aan een gastronomisch meergangendiner in het restaurant of een walking dinner in de Vierambachtszaal.  We koken met pure en verse ingrediënten welke voor het grootste gedeelte uit onze eigen moestuin komen, onze chef verrast jullie graag.

Voor een receptie of feestavond werken we met vaste arrangementen; culinaire hapjes en (biologische) drankjes uit het Hollandse assortiment.

Bekijk hier onze menukaart van het restaurant voor een impressie.

Heb je zin gekregen in een feest en wil je weten hoe wij dat voor je regelen?