De hele zomer verse, onbespoten en lokale groente eten? Meld je aan voor het zelfoogst abonnement.

0. Welkom

Welkom!

Bedankt voor jouw aanmelding en betaling voor het zelfoogstseizoen 2023 van de moestuin van de Dyck. We hebben deze in goede orde ontvangen.
Het is leuk om te merken dat er zoveel animo is!

Begin april zul je weer van ons horen. We sturen dan een e-mail met meer informatie over het zelfoogstseizoen en de gezamenlijke start op zaterdagochtend 13 mei. Houd deze datum dus alvast vrij in de agenda.

Hieronder of op onze website vind je nogmaals de informatie over het zelfoogstseizoen 2023.

De inhoud van het zelfoogstabonnement

Vanaf 13 mei mag je 25 weken lang groenten uit onze moestuin komen oogsten. We streven naar een gemiddelde van 5 soorten groenten per week. In het voor- en najaar kan het zijn dat je minder dan 5 soorten groenten kan oogsten en in het hoogseizoen juist iets meer. Deze 5 groenten hebben een minimale waarde van €11,-.

Op maandag ontvang je via de mail een oogstbericht. Hierin staat beschreven welke groenten die week geoogst mogen worden. Daarnaast zullen we het oogstbericht gebruiken om jullie te vertellen over onze werkzaamheden in de moestuin, de gewassen en andere tuinavonturen.

Je mag de te oogsten groenten in één of in meerdere keren uit de tuin komen halen. De openingstijden van de moestuin zijn:
Woensdag t/m vrijdag: 10:00-20:00
Zaterdag en zondag: 09:00-17:00

Mocht je tijdens het oogsten vragen hebben, stel deze dan gerust aan iemand van het tuinteam. Van woensdag t/m vrijdag is Janneke veel in de tuin aan het werk. Het kan voorkomen dat je tijdens het oogsten niemand treft in de moestuin. Bewaar je vraag dan voor een later moment of stuur ons een mail.

Heb je vragen over bovenstaande informatie? Stuur ons een berichtje of bel 0172-500590.