
De Dyck gaat sluiten
Met pijn in het hart heeft onze eigenaar Reinier Kempenaar besloten om per 16 juli de deuren van Restaurant...
Lees meerMet pijn in het hart heeft onze eigenaar Reinier Kempenaar besloten om per 16 juli de deuren van Restaurant...
Lees meerLokaal eten is duurzamer, verser en beter voor de lokale economie. Bij restaurant De Dyck halen we bijna alles...
Lees meerKoji, miso en tempeh: drie bijzondere fermentatieproducten die bij de Dyck regelmatig terugkomen. Maar wat zijn het precies en...
Lees meerBij de Dyck schenken we koffie met een verhaal. Hoewel koffie niet lokaal geteeld kan worden, kiezen we bewust...
Lees meerFermenteren is een ambachtelijke manier om smaken langer te bewaren en te verdiepen. Bij De Dyck verwerken we met...
Lees meerBij De Dyck draait alles om eerlijk en puur eten, rechtstreeks van het land naar jouw bord. Een vraag...
Lees meerDit jaar hebben we maar liefst 3 cirkels gehaald. Dit is de hoogste score die zij hanteren voor duurzaamheid.
Lees meerWe zijn bekroond met de Michelin Groene Ster!
Lees meerWe zijn blij en vereerd dat we zijn opgenomen in de Green Guide van We're Smart World met maar...
Lees meerOns saparrangement is uniek!
Lees meer