Dry January

12/01/2025

Bewust Genieten bij De Dyck

Zet je goede voornemens om in een culinaire beleving zonder alcohol! Op zondag 12 januari vieren we Dry January met een exclusieve lunch die in het teken staat van bewust genieten.

Wat kun je verwachten?
Een verfijnd 5-gangen menu met de mooiste seizoensproducten, rechtstreeks van onze eigen moestuin en lokale leveranciers. Bij elke gang serveren we een uniek non-alcoholisch drankenarrangement – de specialiteit van fermentatie expert Daniën.

Waarom Dry January?
Dit evenement is ideaal voor wie bewust omgaat met alcohol of gewoon eens iets anders wil proberen. Ons saparrangement is niet zomaar een alternatief; het is een ervaring op zich, ontworpen om je smaakpapillen te verrassen en je maaltijd compleet te maken. Meer weten over ons saparrangement? Lees hier meer.

🗓️ Wanneer: Zondag 12 januari
Aanvang: vanaf 12:00 uur

Reserveren kan nu al via onze reserveringswidget, rechts onderin de pagina!
Wij vragen voor al onze reserveringen een aanbetaling. Lees de voorwaarden hier.

Ook de rest van de maand krijg je korting op ons saparrangement. Een heel glas voor de prijs van een half glas. Vier het nieuwe jaar met een frisse start en een unieke culinaire belevenis. We zien je graag bij de Dyck!

Moestuinmenu

Wortel
berenklauw | duindoorn | kerrieplant

Aardappel
andijvie | mosterd | augurk

Prei
jalapeño | verveine | boerenkaas

Knolselderij
kastanje | daslook | citroentijm

Braam
rozemarijn | spar | hazelnoot

 

Het menu + saparrangement €95

Poldermenu

Wortel
berenklauw | duindoorn | kerrieplant

Aardappel
andijvie | mosterd | augurk

Snoekbaars
palmkool | mierikswortel | saffraan

Berkshire
knolselderij | kastanje | daslook

Braam
rozemarijn | spar | hazelnoot

 

Het menu + saparrangement €105

Bij het reserveren kun je direct aangeven hoeveel personen kiezen voor het Poldermenu of het Moestuinmenu.
Zo kunnen wij ons goed voorbereiden en verspilling voorkomen.