Vergaderen én lekker eten; Zakelijk ontmoeten gaat pas echt goed, als je weet dat er goed voor je gezorgd wordt.
Met een lege maag kun je niet nadenken. Daarom verzorgt onze chef Martijn Koeleman graag een goede voedzame lunch of gezond tussendoortje, altijd bereid met de verse producten uit onze eigen moestuin.
De Dyck biedt naast een schitterende plek en prachtige zakelijke locatie ook een bijzonder restaurant met Groene Michelinster. Hier worden, op hoog niveau en met respect voor omgeving en natuur, de mooiste gerechten bereid.
Voor jouw evenement denken wij graag op alle fronten mee. De juiste ambiance, de beste opstelling maar ook de mooiste culinaire combinaties.
Het eten voor onze zakelijke gasten komt uit dezelfde keuken als van ons gastronomische restaurant.
Als je met je team komt brainstormen of businessplannen ontwikkelt, dan geniet je van dezelfde hoogstaande kwaliteit.
In onze keuken werken we met de producten uit onze grote moestuin en serveren we ook graag vegetarische gerechten.
Bij de Dyck kies je voor culinair, duurzaam, puur natuur, eerlijk eten, luxe en kwaliteit.
Zo gaat dat bij de Dyck, we zorgen goed voor elkaar én onze natuur.
Vergaderarrangement
Gedurende jullie bijeenkomst staat er onbeperkt verse bonen koffie, Wilder Land thee, (bruis)water uit ons tapsysteem van 6 mile, mintjes en zoete en hartige lekkernijen voor jullie klaar.
Het is onze passie en uitdaging voor elk type bijeenkomst de juiste snaar te raken. De juiste culinaire en zakelijke mix om jouw bijeenkomst onvergetelijk te maken.
Onze chef verrast jullie graag!
Culinaire opties
Denk bijvoorbeeld aan een (vegetarische) boerenlunch tijdens jullie workshop, een seminar met een walking lunch, een pauze met een fruitsmoothie, een culinaire borrel of een gastronomisch zesgangen diner als afsluiting van een inspirerend evenement.
Vergaderen én lekker eten dus!
Bekijk het restaurantmenu voor een impressie.
Benieuwd wat we nog meer kunnen verzorgen?