Bistronoom x de Dyck

27/10/2024

! Bijna volgeboekt !

Op zondag 27 oktober 2024 organiseren Bistronoom en wij een unieke culinaire avond: een exclusief four-hands dinner in Woerden. Dit bijzondere evenement belooft een avond vol verrassende smaken en verfijnde technieken, waarbij de chefs van beide restaurants hun krachten bundelen om je een onvergetelijke ervaring te bieden

Twee chefs, één menu

Chef Martijn Koeleman van De Dyck en chef Tyas Verburg van Bistronoom creëren samen een speciaal zes-gangendiner. Elk gerecht wordt met zorg en creativiteit samengesteld, waarbij de unieke stijlen van beide chefs samenkomen.

Perfecte wijn-spijs combinaties

De gerechten worden begeleid door zorgvuldig geselecteerde wijnen, samengesteld door onze sommelier Danny van den Barselaar. Met zijn werkervaring bij zowel Bistronoom als De Dyck zorgt hij ervoor dat elke wijn perfect aansluit bij de gerechten, voor een complete culinaire beleving.

Reserveer jouw plek voor dit exclusieve diner

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor dit bijzondere evenement, dus zorg dat je er snel bij bent! Het diner kost €87 per persoon en kan optioneel worden uitgebreid met een speciaal wijnarrangement voor €51. Kies je liever voor gemak? Ga dan voor het all-in arrangement voor €148 per persoon.

📅 Datum: Zondag 27 oktober 2024
📍 Locatie: Bistronoom, Woerden
💻 Reserveren: Klik hier