fbpx

6 catering ideeën voor jouw event

6cateringideeenvoorjouwevent.png

Ben jij van plan om een evenement te organiseren, maar ben je nog op zoek naar leuke ideeën voor de catering? De culinaire invulling van een event is minstens zo belangrijk als het event zelf. Het gaat om de juiste mix van culinaire en zakelijke aspecten om iedere keer weer de gevoelige snaar van jouw publiek te raken. Zó wordt jouw evenement een onvergetelijke bijeenkomst!

lijn1.png

1. Walking dinner

Tijdens een presentatie geef je jouw publiek veel informatie. Om ervoor te zorgen dat zij alle informatie opslaan en niet vergeten, kun je het combineren met een walking dinner. Verander jij in jouw presentatie van onderwerp? Dan wisselt jouw publiek van plek mét een nieuw gerecht. Zo koppel je herkenbare momenten aan jouw informatie.

walkingdiner.png
lijn2.png
verassendelunch.png

2. Verrassende lunch

Een goede lunch valt altijd in de smaak. Geef jij bijvoorbeeld een workshop? Dan wil je die afwisselen met een leuke en verrassende lunch. Een workshop is een intensieve bezigheid, dus zorg voor genoeg pauzemomenten en serveer iets interessants en nieuws. Een boerenlunch achterop de tractor bijvoorbeeld, zelf ingrediënten uitzoeken in de moestuin of misschien zelfs een gastronomische 3-gangenlunch.

lijn3.png

3. Groene powersmoothie

Zakt de aandacht van jouw publiek weg? Serveer eens een powersmoothie! Met verse producten uit eigen tuin zijn jouw gasten er weer helemaal bij. Een shotje energie doet wonderen!

powersmoothie.png
lijn1.png
7gangendiner.png

4. 7-gangendiner

Een evenement kan soms de hele dag duren. Deze mag daarom bijzonder worden afgesloten voor nieuwe energie! Denk eens aan een luxe 7-gangendiner met verrassende gerechten en een bijzondere beleving. Zo blijft jouw evenement tot op de laatste minuut prikkelen.

lijn2.png

5. Groentehapjes uit eigen moestuin

Een luxe groentenwrap met garnituren, een vogelnestje van gesponnen tarwe, geitenkaas en abrikoos. Frisse hapjes met een combinatie van ingrediënten die je misschien nog nooit hebt geprobeerd geven een leuke touch aan jouw bijeenkomst. Een groentehapje is eens iets anders dan de gewilde bitterbal. Met verse seizoensproducten van het land zijn er tal van combinaties mogelijk waardoor je keer op keer jouw publiek kunt verrassen.

groentehapjes.png
lijn3.png
baksels.png

6. Zoete baksels

Een kopje koffie, een kopje thee, en een koekje erbij. Herkenbaar? Pak het eens anders aan! Serveer naast koekjes ook eens baksels met verse producten, zoals een abrikozenmuffin, citroencakeje of een heerlijk zelf gemaakte bananenbrood. Succes gegarandeerd!

lijn1.png

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant: per 5 juni weer geopend!

Vrijdag t/m zondag:

Geopend voor lunch van 12.00 tot 16.00 uur

Geopend voor diner van 17.00 tot 22.00 uur

Reserveren

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons