De hele zomer verse, onbespoten en lokale groente eten? Meld je aan voor het zelfoogst abonnement.

Verbeter de sfeer op kantoor en ga actief aan de slag met je collega’s: teambuilding buiten

Steeds meer organisaties of afdelingen doen aan teambuilding en dat is niet voor niets. Tijdens teambuildingsactiviteiten inspireer en motiveer je elkaar en staat samenwerken, communiceren, vertrouwen en verbinden centraal. Belangrijk voor het WIJ gevoel!

Bij de Dyck heb je letterlijk en figuurlijk de ruimte om met je team aan de slag te gaan. De polderlucht maakt je scherper, gelukkiger en creatiever. In onze boomgaard, ons erf, op het water of in het omringende polderlandschap van het Groene Hart bieden wij, samen met gerenommeerde bureau’s, verschillende programma’s aan. Een Dyck van een locatie!

S C H A P E N D R I J V E N, een van de toppers!

Een unieke teambuildingactiviteit, speciaal ontwikkeld voor de zakelijke markt. Leer op een originele, ontspannen en vaak humoristische wijze hoe je als team beter kunt functioneren. Hoe verloopt de communicatie? Wat zijn de verschillende rollen binnen het team? Hoe haal je het beste uit jezelf en je collega’s? Spelenderwijs komen alle vraagstukken aan bod. Met de activiteit “teambuilding schapendrijven” werk je op een originele manier aan het versterken van de teamspirit binnen je team of afdeling.

Actief en respectvol

In onze frisse en gezonde polderlucht, ver weg van jullie dagelijkse werkroutine, ga je op onvergetelijke wijze met de honden en schapen aan het werk. Jullie worden direct vanaf het begin actief betrokken en gedurende het spel wordt er respectvol geobserveerd en terug gekoppeld door de 2 professionele trainers. De inhoud van de workshop kan variëren, afhankelijk van eventueel vooraf overeengekomen doelstellingen.

Voor deze workshop werken wij graag samen met BuitenBusiness.

Bruggen bouwen, een workshop Haka of valkenier, expeditie robinson, percussie of boogschieten. Noem het maar. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Behalve een gezellige dag uit met je collega’s kán een teambuildingsactiviteit ook meer behoeven.

Is het belangrijk om elkaar beter te leren kennen? Loopt de communicatie op kantoor wat stroef? Is samenwerken of leiderschap een punt waaraan gewerkt moet worden? Met heel veel plezier denken wij met jullie mee welk programma het beste bij jullie past. Niet voor niets is ons motto: “goed voor elkaar”.

Wij werken samen met gerenommeerde bureaus zoals BuitenBusiness of GH Events.

 

 

Benieuwd wat we nog meer kunnen verzorgen?