fbpx

Dyckland FSTVL op 9 februari

dyckland_fstvl.png

Op zondag 9 februari organiseren wij het Dyckland Winter (food)FSTVL! Na het succes van onze eerste editie van Dyckland FSTVL afgelopen zomer, organiseren wij nu ook een wintereditie. Voor het FSTVL toveren wij onze locatie om in een waanzinnig winters decor en kun je genieten van een winterse walking lunch vól culinaire verrassingen. Onder het genot van een drankje uit de winterbar, zes verschillende “de Dyck”gerechtjes welke uiteraard áltijd bereid zijn met de seizoensproducten uit onze eigen moestuin, sfeervolle muziek en een knisperend vuur beleef je een bijzondere een sfeervolle zondagmiddag. Nog niet overtuigd? Wij geven je 4 redenen om het Dyckland Winter FSTVL te bezoeken.

lijn1.png

1. Culinaire verrassingen

Het Dyckland Winter FSTVL verrast in alle opzichten maar voornamelijk op culinair gebied. Geniet van winterse gerechten met pure smaken, de verse producten van eigen land, culinaire verrassingen met dennen en mos, bereidingen op open vuur in combinatie met heerlijke hartverwarmende drankjes uit de winterbar.

cul_verrassingen.png
lijn2.png
ontspannen_winter.png

2. Ontspannen in winterse sferen

Na de feestdagen en drukke decembermaand is het tijd voor ontspanning. Wij bieden de perfecte setting voor een winterse lazy sfeer; sfeervolle winterdecoratie, loungebanken, zithoeken met warme dekentjes, knisperend vuur en gezellige muziek. Een zondagmiddag om het nieuwe jaar uitgerust en ontspannen te beginnen.

lijn3.png

3. Sociaal

Nieuwe mensen ontmoeten of bijpraten met bekenden? Het Dyckland Winter FSTVL is daar de ideale sociale gelegenheid voor. Kom samen met vrienden, familie of je collega’s en geniet van een sociale boost!

sociaal.png
lijn1.png
buiten.png

4. Buiten

Ook in de wintermaanden is het heerlijk vertoeven buiten. Het Dyckland Winter FSTVL wordt gehouden in ons restaurant, de Originele Oude Schuur uit 1930 én op ons terras. Je kunt dus prima bij ons binnen zitten óf je buiten opwarmen bij het gezellige vuur. Zorg in ieder geval voor lekkere warme kleding en geniet als je wilt tussen onze akkers of grootse moestuin van de gezonde en frisse buitenlucht!

lijn2.png

En, ben je overtuigd? Kom dan zondag 9 februari naar het Dyckland Winter FSTVL en laat je warm verrassen. Je kan hier reserveren ovv Dyckland Winter. Het FSTVL wordt gehouden tussen 12.00 en 18.00 uur.
Onze locatie ligt nabij de A4 en de N207 middenin het Groene Hart, op slechts 20 minuten van Amsterdam en is gemakkelijk te bereiken. Wij beschikken over een zeer ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. De kosten bedragen € 35,00 p.p. (exclusief drankjes). Met wie kom jij? We kijken er enorm naar uit je te kunnen verwelkomen!

 

lijn3.png

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant: per 5 juni weer geopend!

Vrijdag t/m zondag:

Geopend voor lunch van 12.00 tot 16.00 uur

Geopend voor diner van 17.00 tot 22.00 uur

Reserveren

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons