Reinier’s Roots: gewassen van toen en nu

09/03/2025

Back to our roots. Met deze bijzondere vijfgangenlunch nemen we je mee naar de oorsprong: de vruchtbare akkers van de Vierambachtspolder. Chef Martijn laat in elke gang een product schitteren dat eigenaar Reinier vroeger zelf teelde, lang voor De Dyck bestond.

Het verleden proef je in de pure smaken van Hollandse ingrediënten. Het heden zie je in moderne technieken en verrassende combinaties.

Met Reinier’s Roots brengen we een ode aan lokale landbouw, tradities en innovatie. Een culinaire reis door de tijd die je niet wilt missen!

🗓️ Zondag 9 maart
📍 Aanvang: vanaf 12.00 uur
🎟️ Reserveren kan eenvoudig via de widget rechts onderin deze pagina.

Bij het maken van de reservering kun je gelijk kiezen of je van het Moestuinmenu (vegetarisch) of van het Poldermenu (met Berkshire varken) wilt genieten. Bekijk het menu hieronder.

Menu

Ui
zonnebloem | aardbei | roze vlierbloesem

Doperwt
pompoenpit | kerrieplant | roos

Tarwe
laurier | geitenboter | boerenboter

Aardappel
zuurkool | kummel | boerenkaas

Knolselderij of Berkshire
kastanje | daslook | appel

Zonnebloem
ui | tuinboon | ketjapucijner

Pompoen
suikerbiet | kapucijner | lievevrouwebedstro

Moestuinmenu €70  |  Poldermenu €75

Reinier blaast granen korrels uit zijn hand terwijl hij in een granenveld staat