fbpx

Vergaderen in coronatijd

Vergaderen in coronatijd

Aangepaste annuleringsvoorwaarden (zo staat het vermeld op onze website)
In deze tijd passen wij graag onze standaard annuleringsvoorwaarden aan. Uiteraard laat je jouw geplande bijeenkomst het liefst doorgaan. Echter is het fijn om te weten dat Meetables tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden aanbiedt om het boekingsrisico weg te nemen. Voor bijeenkomsten die geboekt worden voor 1 juli 2021 geldt dat deze tot 7 werkdagen van tevoren kosteloos kunnen worden geannuleerd of verplaatst kunnen worden naar een andere datum. Let op; voor tweedaagse bijeenkomsten met overnachtingsmogelijkheid geldt een annulerings/verplaatsingstermijn van 10 werkdagen van te voren. 

Voor bijeenkomsten na 1 juli, gelden vooralsnog de huidige algemene voorwaarden, tenzij de RIVM maatregelen aanleiding geven hiervan af te wijken.

 

Bij Achter de Dyck houden we ons uiteraard aan de voorschriften zoals deze worden aangegeven door het RIVM en het kabinet. Onze vergaderopstellingen zijn aangepast om de 1,5 meter afstand te waarborgen en er is voldoende desinfecterende handgel en zeep aanwezig. De boerenlunch staat middels een persoonlijke "lunch-bag" vers voor onze gasten klaar. Ook het eventueel uitserveren van hapjes en drankjes of diner zal volgens de protocollen verzorgd worden. Zowel binnen als buiten op de terrassen is er ruim voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten of een versnapering te nuttigen. Wij zorgen graag sámen met onze gasten voor een veilig en gastvrij genietmoment bij Achter de Dyck!

Onze ruimtes zijn flexibel in te delen met divers meubilair, we stemmen graag jullie wensen en onze mogelijkheden verder met elkaar af. Hieronder een indicatie van onze huidige 1,5m-capaciteit in onze vergaderruimtes. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Vierambachtszaal:

U-opstelling:10-12 personen

Carré-opstelling:14 personen

Cabaret-opstelling: 30 personen (in overleg, combi van lage en hoge tafels)

Theater-opstelling:30-35 personen

Hooizolder/Vide:

U-opstelling: 6-8 personen

Blok-opstelling: 8 personen

Carré-opstelling: 10 personen

Cirkel-opstelling: 12 personen

Theater-opstelling: 16 personen

Contact

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Telefonische bereikbaarheid vergaderlocatie:
Maandag t/m donderdag 9:30 - 15:30 uur

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar

Openingstijden

Winkel (alleen voor afhalen bestellingen)

Klik hier voor openingsdagen

 

Restaurant: nog gesloten

Terras: nog gesloten, behalve op 21 t/m 24 mei (alleen op reservering)

Reserveren

Groepen buiten openingstijden op aanvraag

Volg ons