fbpx

Vergaderen in coronatijd

Vergaderen in coronatijd

Bij Achter de Dyck houden we ons uiteraard aan de voorschriften en is onze werkwijze op een veilige manier ingericht. Momenteel is het voor ons van toepassing om al onze gasten te ontvangen middels de Corona Check App. Uiteraard stemmen wij onze mogelijkheden, opstellingen en  uitvoering van de regelgeving in het voortraject goed met jullie af. Wij zorgen graag sámen met onze gasten voor een veilig en gastvrij genietmoment bij Achter de Dyck!

 

Aangepaste annuleringsvoorwaarden ivm Covid

In deze tijd passen wij graag onze standaard annuleringsvoorwaarden aan. Uiteraard laat je jouw geplande bijeenkomst het liefst doorgaan. Echter is het fijn om te weten dat Meetables tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden aanbiedt om het boekingsrisico weg te nemen. Voor bijeenkomsten die geboekt worden in oktober 2021 geldt dat deze tot 14 werkdagen van tevoren kosteloos kunnen worden geannuleerd of verplaatst kunnen worden naar een andere datum. Let op; voor tweedaagse bijeenkomsten geldt een annulerings/verplaatsingstermijn van 21 werkdagen van te voren.

Voor bijeenkomsten na 31 oktober, gelden vooralsnog de huidige algemene voorwaarden, tenzij de RIVM maatregelen aanleiding geven hiervan af te wijken.

Contact

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant

Vrijdag en zaterdag

Lunch van 12.00 tot 17.00 uur

Diner vanaf 18.00 uur

 

Zondag

Lunch van 12.00 tot 16.30 uur

Diner vanaf 17.30 uur

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons