fbpx

Vergaderen in coronatijd

Vergaderen in coronatijd

Aangepaste annuleringsvoorwaarden 
In deze tijd passen wij graag onze standaard annuleringsvoorwaarden aan. Uiteraard laat je jouw geplande bijeenkomst het liefst doorgaan. Echter is het fijn om te weten dat Meetables tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden aanbiedt om het boekingsrisico weg te nemen. Voor bijeenkomsten die geboekt worden voor 21 juni 2021 geldt dat deze tot 7 werkdagen van tevoren kosteloos kunnen worden geannuleerd of verplaatst kunnen worden naar een andere datum. 

Voor bijeenkomsten na 21 juni, gelden vooralsnog de huidige algemene voorwaarden, tenzij de RIVM maatregelen aanleiding geven hiervan af te wijken.

Bij Achter de Dyck houden we ons uiteraard aan de voorschriften zoals deze worden aangegeven door het RIVM en het kabinet. Onze vergaderopstellingen zijn aangepast om de 1,5 meter afstand te waarborgen en er is voldoende desinfecterende handgel en zeep aanwezig. De boerenlunch staat middels een persoonlijke "lunch-bag" vers voor onze gasten klaar. Ook het eventueel uitserveren van hapjes en drankjes of diner zal volgens de protocollen verzorgd worden. Zowel binnen als buiten op de terrassen is er ruim voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten of een versnapering te nuttigen. Wij zorgen graag sámen met onze gasten voor een veilig en gastvrij genietmoment bij Achter de Dyck!

Onze ruimtes zijn flexibel in te delen met divers meubilair, we stemmen graag jullie wensen en onze mogelijkheden verder met elkaar af. Hieronder een indicatie van onze huidige 1,5m-capaciteit in onze vergaderruimtes. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Vierambachtszaal:

U-opstelling:12 personen

Carré-opstelling:14 personen

Cabaret-opstelling:30 personen (in overleg, combi van lage en hoge tafels)

Theater-opstelling:35 personen

Hooizolder/Vide:

U-opstelling: 8 personen

Blok-opstelling: 8 personen

Carré-opstelling: 10 personen

Cirkel-opstelling: 12 personen

Theater-opstelling: 16 personen

Contact

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Telefonische bereikbaarheid vergaderlocatie:
Maandag t/m donderdag 9:30 - 15:30 uur

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar

Openingstijden

Winkel (voor afhalen bestellingen)

Vrijdag, zaterdag, zondag

14.00 - 15.00 uur

 

Donderdag

Diner: 17.00 - 22.00 uur


Vrijdag, zaterdag, zondag

Lunch: 12.00 - 15.00 uur
Diner: 17.00 - 22.00 uur

Reserveren

Groepen buiten openingstijden op aanvraag

Volg ons