fbpx

Teambuildingsactiviteiten

"Groene energie" opdoen

Onze locatie ligt midden in de polder van het Groene Hart en tevens aan de Leidsevaart. Zowel onze zalen als ons weids buitenterrein bieden volop ruimte voor diverse activiteiten. Hieronder een greep uit onze mogelijkheden. Eigen of andere ideeën zijn ook zeker bespreekbaar.

Geen sessie op de hei, maar met je handen in de klei.


Workshop

'Samen gerooid'  

Een sterk team maakt van eenvoudige basisingrediënten onderscheidende producten. Elkaar inspireren, motiveren en vertrouwen vormt daarvoor de basis. In de workshop ‘Samen gerooid’ werkt u op een verrassende wijze met elkaar aan een mooi product. Samen met de boer gaat uw team de akkers op om divers gewassen samen te leren oogsten. Onder leiding van de kok bedenkt en bereidt uw team een verrassend en landelijk menu. Denk aan stoere gerechten van de diverse groenten en kruiden uit de tuin, rossteren of poffen op open vuur of de big green egg, kampvuur etc.

‘Samen gerooid’ is een dagdeelvullend programma. Optioneel kan de sessie worden georganiseerd in combinatie met diverse trainingsprogramma’s. Heeft u specifieke wensen voor de ontwikkeling van uw organisatie, dan bedenken wij graag een specifiek thema met u. Prijzen op aanvraag, minimaal 15 deelnemers.

Unieke break-out sessie 

Voor een extra beleving van onze omgeving en de visie waar wij voor staan maakt Reinier Kempenaar graag tijd voor u vrij om u rond te leiden door onze moestuin, het hart van ons bedrijf! Met passie vertelt hij over de producten, het vakmanschap en zijn verhaal over de Dyck. Natuurlijk laat hij af en toe iets proeven. Een ideale manier om uw bijeenkomst met een kort moment op een unieke manier te onderbreken. De rondleiding kan eventueel uitgebreid worden met een tocht op de kar achter de tractor door de akkers om bijvoorbeeld midden in het land een hapje en een drankje te nuttigen.

 

Sportieve activiteiten

Voor meer sportieve activiteiten of teambuildingsprogrmma's op het land werken wij samen met een aantal bedrijven die deze activiteiten kunnen verzorgen en begeleiden. Wat dacht u van schapendrijven, sport en spel, valkenier of een workshop haka? 

Of u kunt kiezen voor een boottocht naar de plassen vanaf onze eigen aanlegsteiger aan de Leidsevaart, uiteraard mogelijk met een hapje en drankje aan boord. 

 

 

 

Contact ons

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant

Vrijdag en zaterdag

Lunch van 12.00 tot 17.00 uur

Diner vanaf 18.00 uur

 

Zondag

Lunch van 12.00 tot 16.30 uur

Diner vanaf 17.30 uur

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons