fbpx

Onze ruimtes

Bij ons zaaien, op kantoor oogsten 

Wij zijn bij De Dyck trots op het uitzinnige contrast tussen de moderne faciliteiten en het authentieke boerenbedrijf dat ons pand kenmerkt. Wij delen het pand graag met u en bieden u verschillende zalen voor uw evenement. Onze locatie is bij uitstek geschikt voor zakelijke evenementen; De Dyck is dan ook veelvuldig het decor voor een seminar, presentatie, training, vergadering, receptie of andere zakelijke bijeenkomst.

Wist u dat u bij De Dyck terecht kunt met groepen van 8 tot wel 150 personen? De vergaderruimtes zijn voorzien van moderne faciliteiten. Zo is er uiteraard WiFi aanwezig op de gehele locatie en beschikken onze zalen over een beamer met projectiescherm, een geluidsinstallatie en flip-overs.

Bij ons kunt u vergaderen op een bijzonder niveau. Polderniveau.

Vierambachtszaal 

De Vierambachtszaal heeft een oppervlakte van 210 vierkante meter en is een ruime en lichte zaal ingericht met een gezellige bar. Via de openslaande deuren heeft u toegang tot het terras met volop uitzicht over de Vierambachtspolder. De Vierambachtszaal biedt ruimte aan gezelschappen tot 150 personen (theater) en is geschikt voor elke denkbare zaalopstelling.

 

Tot 40 personen:

1 dagdeel €450,- 2 dagdelen €750,- toeslag per uur eerder starten/uitloop €90,-

 

40-150 personen:

1 dagdeel: €550,- 2 dagdelen €850,- toeslag per uur eerder starten/uitloop €100,-

 

Onze locatie is corona-proof. De opstellingen zijn flexibel en met inachtneming van de 1,5 meter hierbij een indicatie van de capaciteit. Neem echter gerust contact met ons op om jullie wensen en onze mogelijkheden verder met elkaar af te stemmen.

 

Vierambachtszaal:

U-opstelling: 12 personen

Carré-opstelling:14 personen

Cabaret-opstelling:30 personen

Theater-opstelling:35 personen

Hooizolder en Vide 

De Hooizolder en Vide zijn op onze eerste etage gesitueerd. De Hooizolder is een moderne ruimte van 52 vierkante meter en heeft via een moderne glaswand zicht op de originele Oude Schuur en graansilo. De Hooizolder kan gebruikt worden voor relatief kleinere gezelschappen, van een vergadering met 8 personen tot 40 personen in een theateropstelling. Indien u bij ons de Hooizolder boekt kunt u tevens gebruik maken van de aangrenzende Vide; een open en zeer lichte ruimte van ongeveer 50 vierkante meter waar de creatieve geest goed tot z’n recht komt. De Vide biedt een geweldig uitzicht over de Vierambachtspolder.

 

1 dagdeel €290,- 2 dagdelen €450,-

toeslag per uur eerder starten/uitloop €90,-

 

Onze locatie is corona-proof. De opstellingen met inachtneming van de 1,5 meter zijn echter flexibel. Neem gerust contact met ons op om jullie wensen en onze mogelijkheden verder af te stemmen.

 

Hooizolder, 1.5 meter-opstellingen:

U-opstelling: 8 personen

Blok-opstelling: 8 personen

Carré-opstelling: 10 personen

Cirkel-opstelling: 12 personen

Theater-opstelling: 16 personen

 Originele Oude Schuur

De kern van het complex van De Dyck wordt gevormd door de authentieke boerenschuur uit 1930. De Oude Schuur (140 vierkante meter) biedt een rustiek decor voor een sfeervolle bijeenkomst. Ook kan de Oude Schuur uitstekend worden gebruikt als break-out sessie tijdens uw vergadering. Er zijn tal van mogelijkheden voor het gebruik maken van de Oude Schuur. Wij denken graag met u mee.

 

Prijzen en mogelijkheden op aanvraag

 

 Pop-up vergaderruimtes

Om het helemaal uniek te maken en om onze omgeving en de oorsprong van onze producten dichter bij onze gasten te brengen zoals onze missie omvat, kunt u bij mooi weer ook terecht op ons ruime terras met uitzicht over de polder of in één van onze pop-up vergaderruimtes midden in onze moestuin of midden in het land. Een “Dyck” van een locatie!

 

Locatiehuur exclusief:

1 dagdeel €800,- 2dagdelen €1500,-

toeslag per uur eerder starten/uitloop €175,-

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant

Vrijdag en zaterdag

Lunch van 12.00 tot 17.00 uur

Diner vanaf 18.00 uur

 

Zondag

Lunch van 12.00 tot 16.30 uur

Diner vanaf 17.30 uur

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons