fbpx

Achter de Dyck

Uw zaken, onze natuur

 

Midden in het Groene Hart, gelegen aan de Leidsevaart tussen Rijnsaterwoude en Langeraar en op korte afstand van Schiphol en de Zuidas, ligt restaurant en evenementenlocatie De Dyck.

De omgebouwde boerderij van de familie Kempenaar stamt uit 1930. Drie generaties lang is hier met veel passie groenten, granen en bloemen geteeld. Reinier Kempenaar startte in 2012 met De Dyck als evenementenlocatie en restaurant. Het is zijn missie om op een eerlijke en authentieke manier het zakelijk comfort te combineren met de landelijke omgeving en daarmee de landbouw dichter bij de gasten te brengen.

De Dyck is bijzonder ingericht met agrarische en moderne kenmerken. Het gebruik van veel glas en industriële elementen zorgen voor een eigentijdse locatie met een authentieke landelijke touch. Dit verrassende contrast wordt door onze bezoekers als zeer inspirerend ervaren!

U kunt bij ons terecht voor uw zakelijke bijeenkomst in een landelijke omgeving waarbij service, kwaliteit en comfort bovenaan staan. Even weg van de drukte die in de meeste steden of industriële gebieden heerst. Vind hier de rust, inspiratie en creativiteit voor uw bijeenkomst, vergadering of feest. Onze locatie zorgt ervoor dat u op een unieke manier geprikkeld en geïnspireerd wordt binnen onze landelijke omgeving.

Uiteraard denken wij met veel plezier mee over de invulling van jullie bijeenkomst, wij staan hiervoor heel graag voor je klaar! Tevens werken wij samen met diverse gerenommeerde bureaus op het gebied van ontwikkeling en leiderschap. Neem gerust een kijkje op onze speciale partnerbureau pagina op de Meetables website.

 

PARKEREN:

Wij bieden zeer ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

BEREIKBAARHEID:

De Dyck ligt nabij de A4, op slechts 15 minuten van Schiphol en 20 minuten vanaf de Zuidas. Er is een directe busverbinding vanaf Schiphol of vanaf Alphen aan den Rijn, de bushalte ligt op loopafstand van onze locatie. 

Wij bieden u het beste uit de Vierambachtspolder!

 

 

Achter de Dyck partner Meetablestagline RGB

Contact

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant

Vrijdag en zaterdag

Lunch van 12.00 tot 17.00 uur

Diner vanaf 18.00 uur

 

Zondag

Lunch van 12.00 tot 16.30 uur

Diner vanaf 17.30 uur

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons