fbpx

Achter de Dyck

Uw zaken, onze natuur

 

Midden in het Groene Hart, gelegen aan de Leidsevaart tussen Rijnsaterwoude en Langeraar en op korte afstand van Schiphol en de Zuidas, ligt restaurant en evenementenlocatie De Dyck.

De omgebouwde boerderij van de familie Kempenaar stamt uit 1930. Drie generaties lang is hier met veel passie groenten, granen en bloemen geteeld. Reinier Kempenaar startte in 2012 met De Dyck als evenementenlocatie en restaurant. Het is zijn missie om op een eerlijke en authentieke manier het zakelijk comfort te combineren met de landelijke omgeving en daarmee de landbouw dichter bij de gasten te brengen.

De Dyck is bijzonder ingericht met agrarische en moderne kenmerken. Het gebruik van veel glas en industriële elementen zorgen voor een eigentijdse locatie met een authentieke landelijke touch. Dit verrassende contrast wordt door onze bezoekers als zeer inspirerend ervaren!

U kunt bij ons terecht voor uw zakelijke bijeenkomst in een landelijke omgeving waarbij service, kwaliteit en comfort bovenaan staan. Even weg van de drukte die in de meeste steden of industriële gebieden heerst. Vind hier de rust, inspiratie en creativiteit voor uw bijeenkomst, vergadering of feest. Onze locatie zorgt ervoor dat u op een unieke manier geprikkeld en geïnspireerd wordt binnen onze landelijke omgeving.

 

PARKEREN:

Wij bieden zeer ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

 

BEREIKBAARHEID:

De Dyck ligt nabij de A4, op slechts 15 minuten van Schiphol en 20 minuten vanaf de Zuidas. Er is een directe busverbinding vanaf Schiphol of vanaf Alphen aan den Rijn, de bushalte ligt op loopafstand van onze locatie. 

Wij bieden u het beste uit de Vierambachtspolder!

 

 

Achter de Dyck partner Meetablestagline RGB

Contact

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Telefonische bereikbaarheid vergaderlocatie:
Maandag t/m donderdag 9:30 - 15:30 uur

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar

Openingstijden

Winkel (voor afhalen bestellingen)

Klik hier voor openingsdagen

14.00 - 15.00 uur

 

Vrijdag, zaterdag, zondag

Lunch: 12.00 - 15.00 uur
Diner: 17.00 - 22.00 uur

Reserveren

Groepen buiten openingstijden op aanvraag

Volg ons