fbpx

Zakelijk & Vergaderen

De juiste sfeer voor uw zakelijke bijeenkomst

Telen met respect voor omgeving en natuur, niet meer nemen dan je nodig hebt en met zorg bereiden, dat is het verhaal achter onze boodschap “Goed voor elkaar”. Wij combineren op een eerlijke en authentieke manier het zakelijk comfort en culinaire gerechten met de landelijke omgeving. In al ons doen en laten nemen we u mee naar de oorsprong. Zo worden we samen meer bewust van wat de Hollandse bodem ons geeft en van ons vraagt.

 

Onze moestuin staat centraal: ál onze gerechten worden bereid met producten uit de tuin. Zo serveren we bijvoorbeeld naast de gewenste bitterbal ook een groentehapje uit de tuin en wordt de moestuin ook gebruikt om letterlijk ín te vergaderen, een unieke break-out te organiseren of een volledige culinaire workshop met collega’s te houden voor extra teambuilding.

 

De Dyck is bijzonder ingericht met agrarische en moderne kenmerken en biedt alle zakelijke faciliteiten. Het gebruik van veel glas en industriële elementen in combinatie met de landelijke omgeving en de authentieke boerenschuur uit 1930 vormen een verrassend contrast. Vind hier de rust, inspiratie en creativiteit voor uw bijeenkomst, vergadering of bedrijfsfeest. Onze locatie zorgt ervoor dat u op een unieke manier geprikkeld en geïnspireerd wordt binnen onze landelijke omgeving. We bieden naast meerdere vergaderruimtes ook een uitstekend restaurant met culinaire gerechten vanuit eigen moestuin. Bewust genieten is goed zijn voor de bodem en daarmee goed zijn voor elkaar. Nu en straks!

 

De Dyck ligt nabij de A4 tussen Den Haag en Amsterdam in een landelijke omgeving. Slechts 15 minuten vanaf Schiphol, 20 minuten vanaf de Zuidas. De Dyck beschikt over zeer ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Ook met het openbaar vervoer is de Dyck goed te bereiken.

Tip: Teambuilding op het land

Gezamenlijk bouwen aan uw organisatie en product

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Telefonische bereikbaarheid vergaderlocatie:
Maandag t/m donderdag 9:30 - 15:30 uur

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar

Openingstijden

Winkel (alleen voor afhalen bestellingen)

Klik hier voor openingsdagen

 

Restaurant: nog gesloten

Terras: nog gesloten, behalve op 21 t/m 24 mei (alleen op reservering)

Reserveren

Groepen buiten openingstijden op aanvraag

Volg ons