fbpx

Voordelen van een evenement op locatie

voordelenvaneeneenenementoplocatie.png

Een gezellige borrel, jubileum of een leuk personeelsuitje. Je kunt een evenement natuurlijk gewoon ‘thuis’ organiseren, maar denk er ook eens aan om dit buiten de deur te doen. Wij laten jou de 5 grootste voordelen zien van een evenement op locatie. Zo maak je van een leuke dag een 'day to remember'!

lijn1.png

1. Volledige focus op het programma

Het evenement staat of valt met een goed programma. Je wilt jouw bezoeker interesseren om naar jouw evenement te komen en als hij er eenmaal is, dan wil je dat hij ook blijft. Je bent druk aan het brainstormen hoe je jouw bezoekers kunt inspireren en vermaken, maar wáár je dat gaat doen weet je eigenlijk nog niet. Organiseer jouw evenement op locatie om meer tijd en energie in een perfect programma te kunnen steken!

magnet.png
lijn2.png
trap.png

2. Je profiteert van ervaring

Naast bewuster en gezonder eten, beseffen we ons ook steeds meer wat voor impact onze eetpatronen hebben op het milieu en de natuur. Het is een trend geworden om zuinig, duurzaam en verantwoord om te gaan met ons voedsel en de voedselbronnen. Daarnaast kiezen we vaker bewust, en gebruiken we bepaalde ingrediënten minder vaak vanwege de impact op de lokale bevolking of de manier waarop het gekweekt wordt. We willen lekker eten, maar toch verantwoord, dat is het nieuwe credo.

lijn3.png

3. De catering wordt verzorgd

Een belangrijk onderdeel van een evenement is de catering. Een hapje en een drankje zorgen al gauw voor gezelligheid en mogen daarom ook absoluut niet ontbreken. Het voordeel van een evenement op locatie is dat de catering vaak voor jou wordt geregeld. Zo hoef jij je geen zorgen te maken of er wel genoeg champagne is en kun jij je volledig focussen op andere belangrijke zaken.

wijn.png
lijn1.png
deur.png

4. Je bent even out-of-office

Wanneer jouw evenement ergens anders plaatsvindt dan normaal komt iedere bezoeker uit zijn comfortzone, het is immers waarschijnlijk een plek waar ze niet eerder zijn geweest. De bezoekers ervaren nieuwe prikkels en beleven alles anders dan normaal. Speel hier op in door de zintuigen te prikkelen met een interessante presentatie, leuke show of bijvoorbeeld een proeverij.

lijn1.png

5. Maak gebruik van publiciteit

Ben je overtuigd en vindt jouw evenement op een unieke locatie plaats? Laat het weten aan de media en (vak)bladen, de kans dat jouw evenement wordt opgemerkt is dan een stuk groter. Het is de uitgelezen kans om jouw verhaal naar buiten te brengen en te laten zien wat je in huis hebt.

socialmedia.png
lijn3.png

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant: per 5 juni weer geopend!

Vrijdag t/m zondag:

Geopend voor lunch van 12.00 tot 16.00 uur

Geopend voor diner van 17.00 tot 22.00 uur

Reserveren

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons