fbpx

vergaderlocatie

Vergaderlocatie of vergaderruimte op een unieke plek in de Randstad

Op zoek naar een vergaderlocatie dicht bij de grote steden van de Randstad? De Dyck is centraal gelegen maar er toch helemaal tussenuit. Als u bij ons een vergaderruimte boekt bent u verzekerd van een inspirerende omgeving en een prachtige locatie midden in de polder.

De boerderij (1930) van de familie Kempenaar heeft 3 generaties lang gediend als woning en landbouwbedrijf. Met veel passie werden hier granen, groenten en bloemen verbouwd. Vanuit deze passie is deze boerderij in 2012 omgebouwd tot vergaderlocatie en restaurant. De combinatie van moderne industriële elementen in een authentieke boerderij maken samen een unieke vergaderlocatie.

Vergaderruimte De Vierambachtszaal

Boek vergaderlocatie ‘De Vierambachtszaal’ voor een vergadering tot 150 personen. Deze vergaderruimte is voorzien van een gezellige bar en kan in iedere gewenste opstelling worden ingericht. Het is een lichte ruimte met openslaande deuren naar het privé terras. 

De Vierambachtszaal

image

Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de Vierambachtspolder. Uiteraard voorzien van alle moderne voorzieningen zoals een beamer en WIFI. Het oppervlakte van deze vergaderruimte is 210 vierkante meter.

Vergaderlocatie De Hooizolder

De voormalige hooizolder is omgebouwd tot een vergaderruimte voor 8 tot 40 personen. Voorzien van veel glas en stalen kozijnen en een aangrenzende vide. Vanaf de vide heeft u een weids uitzicht over de polder. Als u naar beneden kijkt ziet u vanaf hier de Oude Schuur en de graansilo. 

De Hooizolder

image

Een unieke combinatie tussen authentieke elementen en een robuuste moderne look. De Hooizolder beslaat 52 vierkante meter en de vide nog eens 50 vierkante meter. Verschillende vergaderopstellingen zijn mogelijk en de ruimte is voorzien van een scherm en een beamer. Op onze gehele locatie is beschikking over gratis WIFI.

Vergaderlocatie De Oude Schuur

In De Oude Schuur waant u zich echt op de boerderij. De oude houten elementen en de graansilo vormen een prachtig decor.

De Oude Schuur

image

Een perfecte ruimte voor een break-out sessie tijdens uw vergadering. Even in beweging komen en uw gedachten verzetten om daarna weer geïnspireerd verder te gaan. De ‘De Oude Schuur’ heeft een oppervlakte van 140 vierkante meter.

Pop-up vergaderlocatie

Wat is er mooier dan vergaderen in de buitenlucht? Ervaar de rust en inspiratie tijdens een vergadering op een pop-up locatie!

image

Contact

Bel ons op 0172 - 500 590

Vragen? Laat een bericht achter

Offerte opvragen vergaderlocatie

Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mail adres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul de som correct in.

Waarom De Dyck

  • Dicht bij de natuur
  • Inspirerende omgeving
  • Moderne faciliteiten
  • In en om de moestuin
  • Excellente service
  • Centraal gelegen

  • Gratis parkeren

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant

Vrijdag en zaterdag

Lunch van 12.00 tot 17.00 uur

Diner vanaf 18.00 uur

 

Zondag

Lunch van 12.00 tot 16.30 uur

Diner vanaf 17.30 uur

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons