fbpx

Teambuilding locatie

Teambuilding locatie De Dyck

Op zoek naar een teambuilding locatie? Op een unieke en inspirerende plek? Kom dan samen met uw collega’s naar De Dyck. De Dyck biedt drie moderne teambuilding locaties in een authentieke boerderij. Onze teambuilding locatie ligt midden in de polder en grenst aan de Leidsevaart. Zowel binnen als buiten voldoende mogelijkheden voor teambuilding activiteiten.

Teambuilding locatie De Vierambachtszaal

Met grotere groepen tot 200 personen kunt u terecht in onze Vierambachtszaal. Dit is een mooie lichte ruimte voorzien van een bar en openslaande deuren. Vanaf het priveterras kijkt u uit over de vierambachtspolder. 

De Vierambachtszaal

image

De ruime zaal biedt gelegenheid voor verschillende soorten opstellingen. Een plenair deel in seminaropstelling maar ook uiteen gaan in kleinere groepjes is mogelijk. Vanaf het terras loopt u zo de grote moestuin in. Een mooie plek voor een break-out en een rondleiding door de boer. Hij verteld met passie over de producten in de tuin en laat u voelen en proeven wat hier allemaal te vinden is.

Teambuilding locatie De Hooizolder

Een teambuilding bijeenkomst voor 8 tot 40 personen kan worden gehouden in De Hooizolder. Deze moderne ruimte bevind zich op de eerste verdieping. Voor een teambuilding bijeenkomst kan de ruimte ook worden opgedeeld door middel van schuifwanden. Vanuit de Hooizolder kijkt u op De Oude Schuur en de graansilo. De Hooizolder grenst aan de Vide. Vanaf de Vide heeft u een prachtig uitzicht over de polder. Een mooie plek voor inspiratie en creativiteit. 

De Hooizolder

image

De Hooizolder heeft een oppervlak van 52 vierkante meter. De Vide beslaat nog eens 50 vierkante meter. U heeft altijd beide ruimtes tot uw beschikking.

Teambuilding locatie De Oude Schuur

De Oude Schuur

image

Welkom in De Oude Schuur. Deze voormalige schuur van de boerderij is omgetoverd tot een rustieke ruimte met tal van mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een break-out tijdens uw teambuilding dag. Het is tevens een perfecte locatie voor een actieve teambuilding activiteit. De Oude Schuur heeft een oppervlakte van 140 vierkante meter. De ruimte kan naar uw eigen wensen worden ingedeeld.

Contact

Bel ons op 0172 - 500 590

Vragen? Laat een bericht achter

Offerte opvragen teambuilding

Vul uw naam in.
Vul een geldig e-mail adres in.
Vul een geldig telefoonnummer in.
Vul de som correct in.

Waarom De Dyck

  • Dicht bij de natuur
  • Inspirerende omgeving
  • Moderne faciliteiten
  • In en om de moestuin
  • Excellente service
  • Centraal gelegen

  • Gratis parkeren

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant

Vrijdag en zaterdag

Lunch van 12.00 tot 17.00 uur

Diner vanaf 18.00 uur

 

Zondag

Lunch van 12.00 tot 16.30 uur

Diner vanaf 17.30 uur

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons