fbpx

Reserveer

Reserveer nu uw tafel voor onze Culinaire Terrasdagen (21 t/m 24 mei)

Zondag 23 mei is inmiddels VOL gereserveerd.

Tijdens deze middagen kunt u genieten van ons gastronomische zesgangen lunchmenu "des Dycks"; mooie gerechten met de meest pure smaken vanuit onze akkers en moestuin, heerlijke drankjes en gastvrije gezelligheid. Een heerlijke middag uit waarin we jullie vollédig in de watten zullen leggen, hier hebben we zó'n zin in!

Wij bieden ons zesgangen lunchmenu inclusief koffie, thee en friandises tijdens de culinaire terrasdagen aan voor € 60,00 per persoon

Hieronder volgt belangrijke informatie, wij verzoeken u deze zorgvuldig door te nemen.

 • Aan één tafel zitten maximaal 2 personen, tenzij het gaat om personen uit hetzelfde huishouden en kinderen tot en met 12 jaar.
 • Als u wilt reserveren voor personen uit meer dan 1 huishouden horen wij dit graag bij de reservering. U kunt dit in het opmerkingenveld vermelden.
 • In verband met een goede spreiding en een hartelijke ontvangst verzoeken wij u bij reserveren uw aankomsttijd (12.00- 13.30 uur) aan te geven, u kunt de verdere middag tot 18.00 uur heerlijk genieten op ons terras. 
 • Uiteraard houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM. 
 • Wij zorgen graag sámen met u voor een veilig en gastvrij genietmoment!
 • Ons menu is lactosevrij maar niet melkvrij en kan glutenarm maar niet glutenvrij geserveerd worden. Eventuele (overige) allergieën of dieetwensen dienen vooraf bij reservering bekend te worden gemaakt. Onze chef kijkt dan graag naar de mogelijkheden, uiteraard informeren wij u indien overleg hierover noodzakelijk is.
 • Als er op de middag zelf toch nog een dieetwens blijkt te zijn, kunnen wij hier mogelijk een supplement voor in rekening brengen.
 • Als uw voorkeursdatum of voorkeurstijd niet meer beschikbaar is in het reserveringssysteem, belt u ons dan gerust voor de mogelijkheden, wij staan graag voor u klaar! (0172-500590) Bel ons ook als u met een groter huishouden dan 4 personen wilt komen.
 • Is het wat frisser terrasweer? Trek warme kleding aan. Wij zorgen voor een sfeervolle beschutte terrasplek, fleece-dekentjes en heaters.
 • Wordt het écht slecht weer? Dan zijn wij helaas genoodzaakt de terrasdag(en) te annuleren, uiteraard houden we u hiervan op de hoogte.
 • Wij zien er enorm naar uit jullie weer bij de Dyck te kunnen begroeten!

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Telefonische bereikbaarheid vergaderlocatie:
Maandag t/m donderdag 9:30 - 15:30 uur

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar

Openingstijden

Winkel (alleen voor afhalen bestellingen)

Klik hier voor openingsdagen

 

Restaurant: nog gesloten

Terras: nog gesloten, behalve op 21 t/m 24 mei (alleen op reservering)

Reserveren

Groepen buiten openingstijden op aanvraag

Volg ons