fbpx

Ons verhaal

Goed voor elkaar

Telen met respect voor omgeving en natuur, niet meer nemen dan je nodig hebt en met zorg bereiden tot iets moois bij u op tafel, dat is ons verhaal achter onze slogan, ‘Goed voor elkaar’. In al ons doen en laten nemen we u mee naar de oorsprong van alles waarvan u geniet aan tafel. Zo worden we samen meer bewust van wat de Hollandse bodem ons geeft maar ook van ons vraagt. Bewust genieten kunnen we als we goed zijn voor de bodem en daarmee goed zijn voor elkaar. Nu en straks.

Dichterbij de consument

Dichterbij de consument

De boerderij van de familie Kempenaar stamt uit 1930. Drie generaties teelden daar met passie producten voor bij u op tafel. Reinier Kempenaar bedacht het concept van de Dyck. Het is zijn missie om de producten die zijn akkers voortbrengen dichter bij de consument te brengen.

Liefde voor alles wat groeit en bloeit

Passie voor alles wat groeit en bloeit maakt de producten van eigen akkers en uit eigen moestuin smaakvol. En het verhaal achter deze producten maakt ze bijzonder. Op meer dan 30 hectare worden groenten, granen en bloemen, met liefde geteeld. Ze brengen smaak, gezondheid en sfeer bij de Dyck en bij u op tafel.

Liefde voor alles wat groeit en bloeit
Gewoon goed voor elkaar

Gewoon goed voor elkaar

Wij bieden meer dan alleen mooie producten. Met toewijding en gastvrijheid geven wij onze gasten een onvergetelijke ervaring.

Een inspirerend contrast

De evenementenlocatie en het restaurant zijn eigentijds ingericht met industriële kenmerken. Ze vormen een verrassend contrast met de authentieke boerenschuur uit 1930. Samen zorgen de locaties voor een unieke ervaring van comfort, gecombineerd met de sfeer van het boerenbedrijf.

Een inspirerend contrast
De eeuwige zoektocht

De eeuwige zoektocht

Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten voor bij u op tafel. Of ze nu uit eigen moestuin komen of van wijngaarden verder weg: zoeken naar nieuwe en soms vergeten producten zit ons in het bloed. Het vormt de basis voor onze vriendschap tussen agrarisch en culinair.

Rust midden in de drukke Randstad

De Dyck ligt op zo’n kwartier rijden van Schiphol, en slechts enkele minuten verwijderd van de rijksweg A4. Per boot ligt de Dyck op ongeveer 10 minuten varen van het Braassemermeer. Eenmaal op locatie waant u zich in een oase van rust te midden van de hectiek van de Randstad.

Rust midden in de drukke Randstad
Waar we elkaar ontmoeten

Waar we elkaar ontmoeten

Een paar keer per jaar organiseren we thema avonden. Beroemd is onze Wild en Wijn avond in het najaar. Maar ook juist in de zomer, als de moestuin op zijn mooist is bent u welkom op onze Proef en Beleef avonden. U wordt rondgeleid in de moestuin en krijgt daarna al het lekkers waar u langsgelopen bent op uw bord. Het zijn unieke momenten waarop we elkaar kunnen ontmoeten als liefhebbers van het boerenleven en al het heerlijks dat dit voortbrengt.

Eenvoudig bereikbaar

De Dyck beschikt over een zeer ruime parkeergelegenheid en is goed bereikbaar voor mindervaliden. Komt u per boot? Aan de oever van de Leidsche vaart kunt u gratis aanmeren en zelf de boot in of uit het water halen.

Eenvoudig bereikbaar
Wandel en beleef het verhaal

Wandel en beleef het verhaal

Onze akkers en moestuin zijn vrij toegankelijk. Kom dichtbij de oorsprong van onze heerlijke menukaart en voel de gewassen. Op de borden langs de wandelpaden leest u alles over de herkomst en teelt van onze producten.

Een gebied van groei en bloei

De Dyck ligt in de Vierambachtspolder, een droogmakerij te midden van een groot gebied rond de Kagerplassen, het Braassemermeer en de Nieuwkoopse plassen. Dit gebied herbergt akkers en tuinderijen waar mensen soms al eeuwenlang vee houden of voedsel en bloemen telen.

Een gebied van groei en bloei
Berichten van het land

Berichten van het land

Maandelijks oogsten wij ook berichten van ons land. Laat u inspireren door verhalen, nieuws, recepten en gebeurtenissen die wij met u willen delen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook.

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant

Vrijdag en zaterdag

Lunch van 12.00 tot 17.00 uur

Diner vanaf 18.00 uur

 

Zondag

Lunch van 12.00 tot 16.30 uur

Diner vanaf 17.30 uur

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons