Hoogste score in de 360°Eat Guide
20 oktober 2024
Dit jaar hebben we maar liefst 3 cirkels gehaald. Dit is de hoogste score die zij hanteren voor duurzaamheid.
Lees meerDe Dyck is een restaurant, evenementenlocatie en unieke vergaderlocatie. Dit maakt ons een ontmoetingsplek voor zowel zakelijke als particuliere bezoekers. Midden in de polders van het Groene Hart telen we op onze akkers ingrediënten die de basis vormen van ons bestaan. Na het oogsten vind je ze terug in onze gerechten en kun je ze kopen in onze winkel.
Voor zakelijke bezoekers maakt dit een inspirerende locatie. Voor de gasten in ons restaurant een warme, open sfeer. Dat maakt de Dyck naast 100% circulair, ook circulekker en circuleuk!
20 oktober 2024
Dit jaar hebben we maar liefst 3 cirkels gehaald. Dit is de hoogste score die zij hanteren voor duurzaamheid.
Lees meer7 oktober 2024
We zijn bekroond met de Michelin Groene Ster!
Lees meer6 oktober 2024
We zijn blij en vereerd dat we zijn opgenomen in de Green Guide van We're Smart World met maar...
Lees meer19 september 2024
Ons saparrangement is uniek!
Lees meer5 december 2023
Meld je aan voor het zelfoogstabonnement 2024 van De Dyck.
Lees meer8 juni 2023
Lees hier wat kranten, culinaire gidsen, blogs en allerlei websites over ons schrijven!
Lees meer24 april 2023
We zijn bekroond met de Michelin Groene Ster!
Lees meer21 april 2023
Bij groenterestaurant de Dyck gebruiken we de meest verse ingrediënten van eigen bodem. Met onze grote moestuin middenin de...
Lees meer8 december 2022
Heb jij het idee dat je elk restaurant in Alphen aan den Rijn al wel kent of ben je...
Lees meer1 november 2022
We zijn heel trots dat we wederom tot de 500 beste restaurants van Nederland behoren!
Lees meer11 augustus 2022
We hebben één van onze circulaire doelen van dit jaar gehaald. Er zijn namelijk vorige week twee laadpalen geplaatst....
Lees meer9 augustus 2022
Bij groenterestaurant de Dyck gebruiken we de meest verse ingrediënten van eigen bodem. Met onze grote moestuin middenin de...
Lees meer26 mei 2022
Wat zijn we trots! Met 13,5 punt zijn we binnengekomen in de digitale gids van Gault&Millau.
Lees meer5 mei 2022
Bij groenterestaurant de Dyck gebruiken we de meest verse ingrediënten van eigen bodem. Met onze grote moestuin middenin de...
Lees meer14 april 2022
Van een traditioneel bedrijf overgaan naar een circulair bedrijf gaat niet ineens. Daarom willen we in 2025 geheel zelfvoorzienend...
Lees meer14 april 2022
Bij biologisch restaurant de Dyck gebruiken we uitsluitend biologische ingrediënten. Die halen we grotendeels van ons eigen land, middenin...
Lees meer24 februari 2022
Sinds december 2021 hebben we bij de Dyck een nieuw duurzaam tapwatersysteem van '6 mile water'. Dit is een...
Lees meer26 januari 2022
Deze maand staan we in de spotlight bij Meetables. Zij hebben Achter de Dyck uitgekozen als één van hun...
Lees meer6 januari 2022
Precies 10 jaar geleden is begonnen met de bouw van de Dyck. Het begon met het uitgraven van de...
Lees meer6 januari 2022
Benieuwd waar we deze winter mee bezig zijn? Timon geeft een update over Koji. Koji is een basisproduct voor...
Lees meer6 januari 2022
Wij nemen jullie mee in het volgende project van onze fermentatie-goeroe Timon. Hij is momenteel aan het experimenteren met...
Lees meer6 januari 2022
Onze vergaderruimtes en omgeving bieden volop rust en ruimte waar je, tot 30 personen op 1.5m, veilig met elkaar...
Lees meer4 januari 2022
TOP staat voor Toeristisch Overstappunt. Op het terrein van de Dyck vind je zo'n TOP. Dit is een startpunt...
Lees meer29 december 2021
Ons vegetarisch restaurant ligt middenin het prachtige polderlandschap van het Groene Hart. Bij ons geniet je van fine dining...
Lees meer25 november 2021
Sinds april 2021 hebben we bij de Dyck, naast varkens en kippen, ook honingbijen!
Lees meer14 oktober 2021
Behalve onze circulaire weg van zaaien naar oogsten tot menu en alles wat daarbij komt kijken zijn we uiteraard...
Lees meer14 oktober 2021
De Dyck werkt aan een wereld zonder afval: Afval is bij ons taboe en hergebruik de standaard.....
Lees meer14 oktober 2021
Circulariteit is niet de toekomst, het is nu! We zien onszelf graag als een unieke ontmoetingsplek voor zowel onze...
Lees meer14 oktober 2021
Onze slogan “goed voor elkaar” geldt niet alleen voor onze bedrijfsvisie...
Lees meer14 oktober 2021
Regelmatig lopen we een rondje door de moestuin en langs onze kruidenbakken bij de entree. Bij de Dyck nemen...
Lees meer14 oktober 2021
Opa en oma Kempenaar, de ouders van Reinier en de voormalige bewoners op de boerderij! Nog steeds zijn opa...
Lees meer14 oktober 2021
Onze lieve Pepper, een Drentsche Patrijshond en het langst betrokken teamlid bij de Dyck!
Lees meer22 september 2021
Jun is een van nature bruisende gefermenteerde theedrank gemaakt met groene thee en veelal rauwe honing en is familie...
Lees meer22 september 2021
Op de foto staat oma met een mooie bos zonnebloemen, van eigen land natuurlijk. Reinier neemt ons mee naar...
Lees meer1 juni 2021
Reinier is inmiddels de 3de generatie van de familie Kempenaar op de boerderij. Zijn opa huurde in 1934 de...
Lees meer8 juni 2023
Lees hier wat kranten, culinaire gidsen, blogs en allerlei websites over ons schrijven!
Lees meer11 augustus 2022
We hebben één van onze circulaire doelen van dit jaar gehaald. Er zijn namelijk vorige week twee laadpalen geplaatst....
Lees meer14 april 2022
Van een traditioneel bedrijf overgaan naar een circulair bedrijf gaat niet ineens. Daarom willen we in 2025 geheel zelfvoorzienend...
Lees meer24 februari 2022
Sinds december 2021 hebben we bij de Dyck een nieuw duurzaam tapwatersysteem van '6 mile water'. Dit is een...
Lees meer6 januari 2022
Benieuwd waar we deze winter mee bezig zijn? Timon geeft een update over Koji. Koji is een basisproduct voor...
Lees meer29 december 2021
Ons vegetarisch restaurant ligt middenin het prachtige polderlandschap van het Groene Hart. Bij ons geniet je van fine dining...
Lees meer14 oktober 2021
Behalve onze circulaire weg van zaaien naar oogsten tot menu en alles wat daarbij komt kijken zijn we uiteraard...
Lees meer14 oktober 2021
De Dyck werkt aan een wereld zonder afval: Afval is bij ons taboe en hergebruik de standaard.....
Lees meer14 oktober 2021
Circulariteit is niet de toekomst, het is nu! We zien onszelf graag als een unieke ontmoetingsplek voor zowel onze...
Lees meer5 december 2023
Meld je aan voor het zelfoogstabonnement 2024 van De Dyck.
Lees meer6 januari 2022
Wij nemen jullie mee in het volgende project van onze fermentatie-goeroe Timon. Hij is momenteel aan het experimenteren met...
Lees meer25 november 2021
Sinds april 2021 hebben we bij de Dyck, naast varkens en kippen, ook honingbijen!
Lees meer22 september 2021
Op de foto staat oma met een mooie bos zonnebloemen, van eigen land natuurlijk. Reinier neemt ons mee naar...
Lees meer7 oktober 2024
We zijn bekroond met de Michelin Groene Ster!
Lees meer5 december 2023
Meld je aan voor het zelfoogstabonnement 2024 van De Dyck.
Lees meer8 juni 2023
Lees hier wat kranten, culinaire gidsen, blogs en allerlei websites over ons schrijven!
Lees meer1 november 2022
We zijn heel trots dat we wederom tot de 500 beste restaurants van Nederland behoren!
Lees meer26 mei 2022
Wat zijn we trots! Met 13,5 punt zijn we binnengekomen in de digitale gids van Gault&Millau.
Lees meer6 januari 2022
Precies 10 jaar geleden is begonnen met de bouw van de Dyck. Het begon met het uitgraven van de...
Lees meer6 januari 2022
Wij nemen jullie mee in het volgende project van onze fermentatie-goeroe Timon. Hij is momenteel aan het experimenteren met...
Lees meer6 januari 2022
Onze vergaderruimtes en omgeving bieden volop rust en ruimte waar je, tot 30 personen op 1.5m, veilig met elkaar...
Lees meer14 oktober 2021
Onze slogan “goed voor elkaar” geldt niet alleen voor onze bedrijfsvisie...
Lees meer14 oktober 2021
Regelmatig lopen we een rondje door de moestuin en langs onze kruidenbakken bij de entree. Bij de Dyck nemen...
Lees meer14 oktober 2021
Opa en oma Kempenaar, de ouders van Reinier en de voormalige bewoners op de boerderij! Nog steeds zijn opa...
Lees meer14 oktober 2021
Onze lieve Pepper, een Drentsche Patrijshond en het langst betrokken teamlid bij de Dyck!
Lees meer22 september 2021
Jun is een van nature bruisende gefermenteerde theedrank gemaakt met groene thee en veelal rauwe honing en is familie...
Lees meer22 september 2021
Op de foto staat oma met een mooie bos zonnebloemen, van eigen land natuurlijk. Reinier neemt ons mee naar...
Lees meerDonderdag - vrijdag - zaterdag
Diner vanaf 18.00 uur
Zondag
Lunch vanaf 12.00 uur
Voor de meest actuele openingstijden en beschikbaarheid klik door in onze reserveringsmodule, of bel of mail ons gerust!
Maandag t/m zondag
Geopend op aanvraag
We zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.
25 weken oogsten: van 18 mei t/m 10 november 2024
Meer informatie en aanmelden; klik hier
info@dedyck.nl
+31 (0) 172 500 590
Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
© de Dyck
Op zondagmiddag 24 november organiseren wij een ‘ode aan de boer’ lunch.
Met producten die hier al jaren, zelfs bijna één eeuw,
door de familie Kempenaar in de Vierambachtspolder gekweekt worden.
Doodnormale ingrediënten, maar dan des Dycks bereid.
Meer informatie vind je hier,
maar je kan ook meteen reserveren!