Vier KERST bij de Dyck of thuis

Reserveren

Reserveren voor een tafel in ons restaurant kan hiernaast/hieronder.

Is jouw voorkeursdatum of voorkeurstijd niet meer beschikbaar in het reserveringssysteem? Bel ons gerust voor de mogelijkheden. Bel ons ook als je met een groep groter dan 6 personen wilt komen genieten.

Bekijk alvast onze menukaart, onze arrangementen en belangrijke informatie over dieetwensen.

Bekijk onze agenda voor kerst bij de Dyck of kerst thuis.

 

De Dyck tijdens de lockdown

Vanaf zondag 28 november (geopend van 12.00 – 17.00 uur)

Je kunt arriveren tussen 12.00 en 15.30 uur. Als je voor 13.30 uur arriveert kun je nog zeker van ons zevengangenmenu genieten. Daarna is het aantal gangen in overleg met onze bediening.

Natuurlijk bieden wij iets speciaals aan onze gasten in deze bijzondere tijd. Tijdens de lockdown serveren wij ons zevengangen Moestuinmenu inclusief wijn of alcoholvrij arrangement, tafelwater en koffie, thee met friandises voor een speciale prijs à €110,- per persoon.

Bekijk ook ons High Wine arrangement.

Bij de Dyck houden we ons uiteraard aan de voorschriften. Ons restaurant is nog steeds opgesteld met volop ruimte om je tafel heen. Ons lucht-ververs-systeem, de gezonde producten uit de tuin, onze professionele werkwijze en gastvrije bedieningsbrigade zorgen voor een veilig culinair genietmoment zonder zorgen.

Wij zien er enorm naar uit jullie de aankomende weken alsnog bij de Dyck te kunnen begroeten! Reserveer snel jouw tafel!