Unieke culinaire én duurzame ervaring

Bij De Dyck zetten we ons in voor een unieke culinaire ervaring waarin duurzaamheid en lokale producten centraal staan. Gelegen in het prachtige Groene Hart, zijn we trots op onze 5.000 m² grote moestuin, die bijna al onze groenten, fruit en kruiden levert.

De gerechten van Chef-Kok Martijn Koeleman zijn een spannende combinatie van verrassende smaken en innovatieve kooktechnieken, waaronder fermentatie.

Onze locatie is gevestigd in een voormalige boerderij, wat bijdraagt aan de landelijke en authentieke sfeer van het restaurant. Bij ons kunt u genieten van een culinaire ervaring die de schoonheid en smaken van het Nederlandse landschap weerspiegelt.

Kom ook genieten van de vriendschap tussen agrarisch en culinair

“Dit was een culinair avontuur. Het eten is heel erg bijzonder en uitermate lekker, als niet- vegetariërs hebben we totaal niets gemist. En dat wordt gecombineerd met een zeer vriendelijke en attente bediening. Puur genieten en wat ons betreft voor herhaling vatbaar.”

Heb je ook zin om in de watten te worden gelegd?