11 en 12 februari: Dyckland winter FSTVL! Bestel jouw tickets of lees meer
Lees meer

Locatie voor een bijzondere uitvaart

Elk afscheid is persoonlijk en uniek. Het voelt mooi en bijzonder om het vertrouwen te krijgen hier soms aan deel te nemen. Wij denken graag mee om een uitvaart te organiseren waar nabestaanden met een warme herinnering aan terug kunnen denken.

Met aandacht voor jullie wensen en met oog voor detail verzorgen wij professioneel en warm een passend en waardig afscheid. Het is onze passie om met onze gasten mee te denken en ze een mooie en bijzondere uitvaart mee te geven. In vrolijkheid en verdriet.

Het leven vieren

Afscheid nemen van een dierbare is verdrietig. Wij willen een plek bieden aan dit verdriet, maar ook om het leven van de overledene te vieren.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Van de afscheidsdienst met een eenvoudige koffietafel tot een compleet verzorgd feest ter ere van jouw dierbare. We vinden het vooral belangrijk dat het een uitvaart betreft die bij jou en jullie past.

Dees Priem, van Rouwit uitvaarten, vindt dit ook en wij werken dan ook graag met haar samen. Zij verzorgt een afscheid zonder zwart randje. Omdat elk afscheid uniek mag zijn.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een persoonlijke en bijzondere uitvaart?