Locatie voor een bijzondere uitvaart

Elk afscheid is persoonlijk en uniek. Het voelt mooi en bijzonder om het vertrouwen te krijgen hier soms aan deel te nemen. Wij denken graag mee om een uitvaart te organiseren waar nabestaanden met een warme herinnering aan terug kunnen denken.

Met aandacht en met oog voor detail verzorgen wij professioneel en warm een passend en waardig afscheid. Het is onze passie om met onze gasten mee te denken en ze een mooie en bijzondere uitvaart mee te geven. In vrolijkheid en verdriet.

Het leven vieren

Afscheid nemen van een dierbare is verdrietig. Wij willen een plek bieden aan dit verdriet, maar ook om het leven van de overledene te vieren.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Van de afscheidsdienst tot 100 personen met onze uitgebreide boerenlunch tot een compleet verzorgd feest ter ere van jouw dierbare. We vinden het vooral belangrijk dat het een uitvaart betreft die bij jou en jullie past.

Dees Priem, van Rouwit uitvaarten, vindt dit ook en wij werken dan ook graag met haar samen. Zij verzorgt een afscheid zonder zwart randje. Omdat elk afscheid uniek mag zijn.

Culinaire invulling

Als je voor de Dyck kiest voor jouw samenzijn dan kies je ook voor ons hoge serviceniveau, onze professionaliteit, het meedenken, onze duurzame visie én een bijzondere culinaire invulling, altijd bereid met de producten uit onze moestuin. Onze uitgebreide broodmaaltijd bestaat bijvoorbeeld uit een seizoenssoep, open zuurdesem-sandwiches rijk en vegetarisch belegd, eventueel een extra warm item en fruitsap van fruit uit eigen boomgaard.

Om het leven van jouw dierbare te vieren met een toost en een borrel verzorgen we graag een borrelarrangement met luxe vegetarische hapjes en dranken uit ons Dyck-assortiment die ook passen bij onze duurzame en culinaire visie. Zo schenken we oa. biologische frisdranken of sappen, mooie huisaperitieven, prachtige wijnen niet verder dan 500 km bij ons vandaan en een aantal huisgemaakte dranken.

Past het bij jullie dierbare of jullie gezelschap om wellicht tijdens een mooi diner extra bij elkaar stil te staan dan kunnen jullie ook kiezen voor ons Moestuinmenu of een walking dinner waarbij jullie op een exclusieve manier kunnen genieten van onze passie voor het vak met uiteraard tevens begrip en ruimte voor jullie verdriet.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een persoonlijke en bijzondere uitvaart?