fbpx

Hoe blijf je in beeld na je evenement

hoeblijfjeinbeeld.png

Gefeliciteerd, jouw event was een groot succes! Vanwege jouw unieke uitnodiging was er een hoge opkomst, al jouw gasten waren betrokken bij de activiteiten én je kreeg positieve reacties. Maar hoe zorg je er nu voor dat jij ook na het evenement in the picture blijft? Wij geven je 5 tips voor een goede follow-up!

lijn1.png

1. Persoonlijk bedankje

Na het evenement is het goed om jouw publiek persoonlijk te bedanken. Stuur na een aantal dagen een bericht naar alle bezoekers om ze te bedanken voor hun deelname en inzet.
Vertel ze eventueel ook wat de resultaten zijn, waarom het zo’n succes was en wat ze nog kunnen verwachten. Zo laat je zien dat je ze dankbaar bent, krijgt jouw publiek een positief gevoel bij jouw bedrijf en worden zij weer even herinnerd aan die leuke dag of avond.

thanksyou01.png
lijn2.png
fotos02.png

2. Fotoreportage

Foto’s doen het altijd goed. Laat tijdens het evenement een fotograaf rondlopen die memorabele momenten op de juiste manier vastlegt. Ga bijvoorbeeld voor leuke en gekke accessoires zodat de bezoekers zich helemaal uit kunnen leven. Of maak gebruik van analoge camera’s en geef jouw gast een unieke foto mee waar maar één exemplaar van bestaat! Zorg ervoor dat de bezoekers achteraf de foto’s terug kunnen kijken en hiervan op de hoogte zijn. Deel bijvoorbeeld een link naar alle foto’s of richt een omgeving in op jouw website.

lijn3.png

3. Aftermovie

Als er iets is waardoor jouw bezoekers het evenement opnieuw kunnen beleven, is het wel een aftermovie. Een goede aftermovie brengt de sfeer van het evenement goed in beeld en zorgt ervoor dat jouw publiek herinneringen ophaalt van leuke en herkenbare momenten. Mooie momenten worden herkend en zorgen voor een verbonden gevoel met jouw bedrijf.
Tip: zorg voor professioneel apparatuur.

movies03.png
lijn1.png
socialmedia04.png

4. Social Media

Als bedrijf hoef je niet te wachten tot gasten jou gaan ‘liken’. Je kunt ook zelf actief op zoek gaan en hen uitnodigen om je pagina leuk te vinden of je te volgen op één van de social mediakanalen. Doe dit wel uit persoonlijke titel en benadruk dat je hen wil bedanken voor hun bezoek en dat je graag met hen in contact blijft.

lijn2.png

5. Interactief

Zorg voor een interactief aspect tijdens jouw evenement waar je achteraf nog wat aan hebt. Laat de bezoekers bijvoorbeeld zelf een gerecht bedenken, een eigen drankje mixen of een klein aandenken ontwerpen. Zo denken ze na over jouw producten of diensten en voelen zij zich meer verbonden met het merk. Maak er een wedstrijd van en jouw publiek gaat fanatiek meedoen! Geef een cadeaubon of tegoedbon weg voor een volgend bezoek.

diy05.png
lijn3.png
review06.png

6. Review

Al is jouw evenement nog zo succesvol, er zijn altijd verbeterpunten. Vraag jouw bezoekers wat ze van jouw evenement vonden, wat voor tips zij hebben en wat ze misten. Zo kun jij een volgende keer een evenement neerzetten dat nóg beter bij de wensen van jouw bezoekers past en zijn zij eerder geneigd om nog eens te komen!

lijn1.png

Contactgegevens

Woudsedijk-Zuid 43
2481 NB Woubrugge
Google Maps

0172 - 500 590
info@dedyck.nl

Gelegen aan de dijk tussen Rijnsaterwoude en Langeraar, middenin het polderlandschap van het Groene Hart

Nabij de A4, 15 minuten vanaf Schiphol. Volop gratis parkeergelegenheid op eigen terrein

Openingstijden

Restaurant: per 5 juni weer geopend!

Vrijdag t/m zondag:

Geopend voor lunch van 12.00 tot 16.00 uur

Geopend voor diner van 17.00 tot 22.00 uur

Reserveren

 

Vergaderruimtes / trouwlocatie

Beschikbaarheid op aanvraag

 

Winkel (tijdelijk gesloten)

 

Volg ons